2015. június 1., hétfő

Fideszről

A Fidesz egy álnemzeti párt, amely a magyarságot gyakorlatilag kiirtotta! 
"Nincs veszélyesebb, mint egy álnemzeti párt!"

0. Szép a Fideszes mosoly, szép a Fideszes álnemzeti retorika, amivel milliókat hülyítenek! Ha látni, és érteni akarod a társadalmat, akkor a háborút tanulmányozd! Minden háború a megtévesztésen alapszik, avagy a háború a megtévesztés művészete! Ezért nincs veszélyesebb egy álnemzeti pártnál! Bő harminc év telt el a rendszerváltástól, és ennek a felében, több, mint 16 évet a Fidesz töltött el kormányzással. Nem mutogathat senkire! A Fidesz mindent elkövet annak érdekében, hogy minél tovább eltitkolja előletek azt a tényt, hogy rafináltan kiirtotta a magyarságot, pl. 2016-os mikrocenzus meghamísítása, de Budaházy bebörtönzése is nagyrészben erről szól! A magyarság 30 évente feleződik így 15 éven belül kisebbségben leszünk csonkahonban is, és 100 év múlva gyakorlatilag eltűnünk! Azt is titkolják, hogy Budaházyt ők börtönözték be, és tartják ott! A Fidesz gondosan figyel arra, hogy szükségesnek látszó, de nem elégséges intézkedésekkel manipuláljon, azonban a valódi nemzetmentő intézkedéseket ne hozzák meg, a pénzünket pedig másra, és más népségekre égesse el! Például nem akarják bevezetni a szívhang programot, mert az valóban hatékony, had fogyjon a magyar, és nem akarnak állami bérlakásprogramot se, mert ha van fészek, lesz benne fióka is, ráadásul itthon maradnának a fiatalok, helyette Olimpiát akar és fog rendezni, ha pedig ideiglenesen akadályozzák benne, akkor legalább zsidóolimpiát, hogy nehogy arra kelljen költenie a pénzt, ami a magyarságnak fontos, és hasznos. Alább mindent tételesen bizonyítok, olvass tovább! Tegyetek meg mindent a magyar megmaradásért, Budaházy kiszabadításáért, és az álnemzeti Fidesz, valamint a nyíltan magyarellenes ballib eltakarításáért!
Frissítés: A szívhangprogramot végül sikerült ráerőltetni az álnemzeti kormányra. Valószínűleg már túl átlátszó volt, az ellenállásuk. Kérdés, hogy a gyakorlatban működtetni fogják-e, vagy ez megint csak látszatdolog volt a részükről, ahogy szokták! 




1. Tudtad, hogy kezdetben a Fidesz liberális párt volt, és 1992-ben beléptek a Liberális Internacionáléba is?


Majd ugyanabban az évben, amikor az MDF 1992-93-ban meggyengült, valamint liberálisabb irányba állt, és az alapítók szerint  lepaktált a híresen szélsőségesen magyarellenes SZDSZ-el, és így üresedés keletkezett a jobb oldalon, amit a lendületbe jött radikális MIÉP készült betölteni, élén Csurkával, akkor vált hírtelen nemzeti párttá. Nyilvánvaló, hogy ez a pálfordulás nem egy megvilágosodás, hanem sokkal inkább egy hideg számítás volt, a helyet le kellett fedni ( a zsidók számára náci) Csurkáék elől. Ekkor néhányan, akik nem értették meg a tervet, vagy nem értettek vele egyet, és /vagy nem voltak beavatva pl. Fodor Gábor kilépett, bár arra, hogy ténylegesen elmenjen dolgozni, azóta se kényszerült...

Ez előtt, 1990-ben  a Fidesz kivonult a Parlamentből is azért, mert nem volt hajlandó megemlékezni a Trianoni tragédiáról! 

A Fidesz alapítói zsidók, liberálisok, homoszexuálisok (Fodor Gábor, Szájer József, Ungár Klára, stb.),
kommunisták, vagy/és azok gyerekei: 

A Fidesz vezetőit, és Orbánt is, már fiatal korában kiválasztották az ország leendő vezetőinek, miniszterelnökének, tehát nem pusztán saját tehetségük alapján kerültek pozícióba, hanem oda tollták őket! Persze a kiválasztás alapja bizonyosan az volt, hogy a készletből a legtehetségesebbet választották, tehát nem állítom, hogy Orbán nem tehetséges, sőt, de ha az apja nem komcsi, aki mellesleg rendszerváltáskor szintén gyorsan ideológiát váltott, és megszerezte a Dolomit kőbányát, ahol kommunista propagandistaként is tevékenykedett, akkor Orbán ma felszolgálóként, gyári munkásként vagy biztonsági őrként funkcionálna. 

Orbán apósa is ügynök volt:

Orbán gyakran sajnáltatja magát és azt írja, hogy "a nyolcvanas évek elejétől mindenféle titkosszolgálati eszközt bevetettek ellenünk. 
"Megfigyeltek, besúgókat állítottak ránk, lehallgató eszközöket telepítettek a munkahelyünkre, a lakásunkba, sőt, a hálószobánkba is…újra átélni azt a fenyegetettséget, nem kellemes élmény.”   
Ezzel szemben az a valóság, ami az állambiztonsági jelentésekből 1986 augusztusától bizonyítottan kiderül: Horváth István belügyminiszter, az MSZMP KB tagja, aki a jogász szakkollégium igazgatójának, Stumpf Istvánnak az apósa, tökéletes védelmi ernyőt tartott  a hatalomra törő fiúk feje fölé. 
"Ők pedig tudják ezt, Orbán és Lévai Anikó különösen. Mindenről előre értesülnek, nevetve, viccelődve, „bátor kritikával” és gúnyos megjegyzésekkel fogadják a rendőri intézkedéseket, mert biztosak lehetnek benne: bármi történik, bántódásuk nem eshet."
"Ha valakinek a tagok közül összeütközése van a törvénnyel, rendőrséggel, ha valakit ki kell hozni a börtönből, Horváth elintézi."
"A doktornő (Lévai Anikó, - a szerk.) elmondta, hogy nem számít, ha esetleg lázításért vagy valami másért letartóztatnák a vőlegényét (Orbán Viktort, - a szerk.), mert Horváth azonnal intézkedne és a vőlegénye azonnal szabadulna."
A korabeli iratokból érdekességképpen az is  kiderül, hogy Lévai Anikó érdekből ment hozzá feleségül:

Orbán 1989-ben, már láthatóan úgy nyilatkozik, hogy 26 évesen tudja. hogy miniszterelnök lesz:


Így viszont a továbbiakban Soros György és Klaus Schwab, vagyis a háttérhatalom nímandjai képezték ki a feladatra!



Tény, hogy Orbán eléggé cigánynak néz ki, de gyerekeinek zsidó keresztnevet adott.

Mindenesetre saját magát magyargyűlölő cionista, és zsidó tanácsadókkal veszi körül.
Néhány tanácsadója:
pl. Hegedűs Zsuzsa (aliasz múmia), Gottfried Péter, Zoltai Gusztáv, Martonyi János, Arthur J. Finkelstein, George Birnbaum, Habony Árpád, Szapáry György

Talán az még valahogy kimagyarázható, hogy Orbán volt kommunistaként imád kommunistázni, mint ahogy volt libsiként libsizni, de az már nem, ahogyan saját magát régivágású szabadságharcosnak állítja be, miközben már szinte gyerekkén kijelölték, és kiképezték arra, hogy ő legyen egyszer Magyarország miniszterelnöke, és miközben a valódi szabadságharcosokat ő maga küldi börtönbe. Azt hazudja, hogy sikereinek a titka az, hogy bátran beszél, és kimondja az igazságot, miközben az úgynevezett antiszemitizmussal szemben nulla toleranciát hirdet, és azokat, akik megkérdőjelezik a zsidó történészek állításait is, börtönnel fenyegeti.  
Az igazság az, hogy Orbán csak és kizárólag, számításból nemzeti, és ő ebben, a számításban jó, és profi! Kiszámolja, illetve kiszámoltatja, hogy merre, és meddig kell mennie annak érdekében, hogy hatalomba kerüljön, és maradjon.  Valójában ennyi az eszméje és ennyi a titka! Ha nem lennének valódi hazafiak, radikálisok, és nem kényszerítenénk arra, hogy legalább retorikájában nemzeti legyen, akkor az álnemzetiségére nem lenne szüksége, és liberálisként hasíthatna! Nem véletlenül legfőbb ellenségének a magyar hazafiakat tekinti, és minket vegzál, vagy börtönöz be.



Orbán rendőrsége nem a felforgatókat, hanem a hazafiakat vegzálja, jogellenesen, büntetlenül, mert a sok kritikátlan hívő fideszes szavazóival a háta mögött bátran megteheti: 


2. Budaházy ügy!

Budaházyt a Fidesz börtönözte be, és tartja fogva, míg közben Gyurcsányék szabadon gazdagodhatnak tovább!

 A Fidesz 17 év börtönt szabott ki Budaházyra!
Gyurcsányék anno 2006-ban könnyen bizonyíthatóan elcsalta a választásokat:
"Aki népszavazás során az arra jogosultat megtévesztéssel befolyásolni törekszik, az bűntettet követ el és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő!"
Az őszödi beszéd Gyurcsány beismerő vallomása volt!
Aki elcsalja a választásokat, az bűnöző!
Aki a hatalmat csalással szerzi meg, és azt erőszakszervezetekkel tartja meg, az diktátor!
Aki a diktátor ellen fellép, az szabadságharcos, és nem terrorista!
Aki a szabadságharcos ellen lép fel (Fidesz), az nemzetáruló!
Aki pedig nemzetárulókra szavaz, az maga is az!
Akinek Budaházy érdektelen, az meg nem magyar!

A kritikátlan hívő fideszesek azzal védekeznek, hogy a független bíróság ítélte el, de ez a következők miatt nem igaz:

Budaházyt élve fogják a fideszesek elrohasztani a börtönben, miközben Gyurcsány vígan gazdagodik! 
1. Anno a Fideszes Szájerné Handó Tünde, anno Országos Bírósági Hivatal elnökekén libsi bírónak utalta Budaházy ügyét!
2. A Fideszes Erőss Mónika, aki Varga Judit anyósa, libsi LMBTQ-s bírónak utalta Budaházy ügyét.
3. A Fideszes Polt Péter vezeti  az ügyészséget, aki még keményebb büntetést akar még mindig, ennél is!
4. Egy  Paréj Gábor nevű  rendőrnyomozónak, egy 3 évvel ezelőtti  Pride rendezvény kapcsán most jutott eszébe, hogy  csoportosan elkövetett közösség tagja elleni erőszakkal megvádolja Budaházyt, mert kifeszített egy molinót, amire az volt írva, hogy "Tiltsák ki az LMBTQ propagandát az iskolákból"! Biztosan nem önálló akciója. Ezért kell előzetesben lennie, és ez az egyik alapja a mostani határozatnak, miszerint  háziőrizet se lehet!
5. Fidesz frakció kétszer is elmeszelte az anno még  Jobbik közkegyelmi javaslatát!
6. A Fideszes Novák Katalin nem hajlandó aláírni a kegyelmi kérvényét! 
7. Ennyivel sem elégednek meg, még szivtják és kínoztatják is a börtönben! 
Fideszesek! Nem kéne már felébredni? "Minden háború a megtévesztésen alapszik..."  Ezért nincs veszélyesebb, egy álnemzeti pártnál! Se Gyurcsány, se Orbán

Budaházy bebörtönzése, a legfényesebb bizonyíték arra, hogy a Fidesz álnemzeti, magyarirtó párt!

                                                          
A fideszes Pride hálózat...

A Fidesz alatt folyamatos a hazafiak önkényes, jogtalana, koncepciós hatósági támadás!
További példák:


3. Elszámoltatás: Az egyik legfontosabb választási ígéretük az volt, hogy elszámoltatják Gyurcsányékat. Ebből természetesen nem lett semmi. Sőt, pozíciókat, és vele koncot osztogatnak balliberális barátaiknak, szélsőséges magyargyűlölőknek! Budaházyéknak ellenben 17 év börtönt osztogatnak bizonyítékok nélkül! Arról meg már ne is beszéljünk, hogy a kommunisták elszámoltatását soha nem is akarták.



4. Ügynöklisták, komcsi ügynökök védelme...


6. A magyarság kiirtása, a Fidesz legnagyobb bűne!
A Fidesz, illetve Orbán esetében nem azt kell nézni, hogy mit mond, de nem is azt, hogy mit csinál, hanem hogy mik az eredményei! Az ilyen stratégiáról egy remek cenzúrázott rajzfilm itt:
100 év múlva gyakorlatilag eltűnünk!  A Fidesz gondosan figyel arra, hogy szükségesnek látszó, de nem elégséges intézkedésekkel manipuláljon, azonban a valódi nemzetmentő intézkedéseket ne hozzák meg, a pénzünket pedig másra, és más népségekre égesse el! Ezt tételesen bizonyítom, levezetem, de mivel az anyag túl hosszú, ezen a külön oldalon tudod elolvasni:
 
A cigányok ma már mértéktelen alulszámítását azzal próbálják magyarázni, hogy nem tudják megkülönböztetni őket a fehérektől, és tagadják, hogy azért hallgatják el a valós adatokat, hogy a magyarság kiirtásának folyamatát leleplezzék. A valóság az, hogy direkt úgy számolják a cigányokat, hogy egyre kevésbé ismerik fel őket. Erre szép példa a 2016-os mikrocenzus:

A mikrocenzusnak itt tudsz utánanézni:
A 2016-os mikorcenzus adatai szerint  2011 és 2016 között csökkent a cigányság létszáma 6 ezer fővel, a magyarságnak pedig nőt 1,3 millióval. Magad is ellenőrizheted: https://www.ksh.hu/mikrocenzus2016/kotet_12_nemzetisegi_adatok 
és a 
A csalást úgy követték el, hogy egy olyan honlapon vették fel elektronikusan az adatokat, ahol olyan módszertant használtak, amivel megnehezítették a kitöltőnek, hogy a nemzetiségeknél a cigányt, és rávezették, hogy a magyart jelölje be... 




7. Cenzúra: 
Orbán zsidói által elkövetett cenzúrázás ellen semmit nem tesznek! Vagy nem is beszélnek róla, vagy ha muszáj valamit mondani, azt állítják, hogy nem tudnak mit csinálni. A legpofátlanabb, amikor kormányon saját magukat is áldozatként akarják feltüntetni. Az átlagembereknek fogalmuk nincs mekkora cenzúraterror alatt vannak a valódi magyar hazafiak. Nem csak a politikai dolgokat, hanem még a kulturális vonalat is törlik, ellehetetlenítik, tiltják, akadályozzák. Az igaz szóért akár börtönt is lehet kapni! A véleményünk, az érveink, a cáfolataink, a bizonyítékaink egyáltalán nem jutnak el az emberekhez! A hazafiakat a valós életben is üldözik, diszkriminálják, hazafi nem lehet rendőr, de katona se, sőt, Orbánékat az se zavarja, ha a libsi a hazafit még takarítónak se veszi fel, vagy ha nem szolgálják ki egy boltban, vagy nemigen rendezhet koncerteket se. 
A sokkal súlyosabb, még pedig az, hogy a Fidesz az én javaimból tartja fenn a Tett és Védelem cenzúra központot, és az én javaimból cenzúráznak engem a Fideszes zsidók! Ne felejtsük el, aki más házában, hazájában "önvédelmet" gyakorol, úgy, hogy ha nem tetszik neki valami, szabadon elmehet, az valójában megszálló  agresszor! A cenzúrázás nagy részéért ez a zsidó szervezet, és Orbán a felelős, miközben néhány milliárdot ha megmentene a zsebéből, az egész világnak ki lehetne építeni a szabad internetet! 

8. A szuverenitásunk elvesztése, és hazaárulás:

Azon országok, szervezetek, amelyek Magyarországot erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerítik, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel jelentős érdeksérelmet okoznak, nem barátok, hanem háborús ellenségek!
Azokat, kik háborús ellenségeinkkel összejátszanak, összeszövetkeznek, barátkoznak, vagy kiszolgálnak, szintén el kell ítélni hazaárulás okán, a fideszeseket is!

A legfrisseb hírek szerint hazánknak 15%-ot szolgáltatnia kell a gázából az EU-nak! Ez is példa arra, hogy hazánk elvesztette a szuverenitását!

 Ez nem történhetett meg csak úgy magától, ennek a felelőseit elő kell venni, meg kell büntetni!

 A 2012. évi C. törvény a hazaárulásról a 258. §-ban:
"Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. "

Magyaroroszág nem szuverén, ezért a Fideszeseket is le kellene sittelni hazaárulás okán! Az EU önmagában hazaárulás! Magyaroroszág nem szuverén, ezért a Fideszeseket is le kellene sittelni hazaárulás okán! Az EU önmagában hazaárulás! 


9. Bűnrészesség abban, hogy bevittek minket az Unióba, és a szavazási csalásban!

Az EU-ról szóló népszavazás csalás volt! Minden népszavazás csalás, ahol a választók nem ismerhetik meg egyenlő mértékben az érveket, ellenérveket! Az EU IGEN-re eurómilliókat költöttek, a NEM-et meg tiltották, akadályozták!  
Budaházyt jogellenesen letartoztatták, és bilincsben hurcolták el azért, mert NEM-mel kampányolt!



Azok a választások is csalások, amelyeken hazudnak , és átvágják a szavazókat. Az EU választásokon ez szintén megtörtén! Azt hazudták, hogy a nemzetek Európájába lépünk be, de nézz utána nyugodtan, én megtettem, ilyen terv soha nem volt! Mindig az Európai Egyesült Államokra volt  terv,  már a kezdetektől, természetesen a nemzetek megsemmisítésével (Kalergi, Monet, stb.)!


Az EU nem csak két tétel, a ki és befizetések tétele, hanem sokkal több, bár ha csak ezt a két tételt nézzük, akkor is sokáig netto befizetők voltunk. . Egyrészt az EU-t a fehérember kiirtására találták ki (Kalergi-terv---> és Európai Egyesült Államok), másrészt elképesztő károkat okoz, sokkal nagyobbakat, mint ami pénzt visszakapunk. 
Néhány példa:
-Valójában nem is mi kapjuk a pénzt, hiszen:
 "minden eurónak, amit az EU Lengyelországnak ad, nagy része Németországba jön vissza."-Az EU-s büdzsé felügyeletével megbízott német EU biztos:
-Arról már ne is beszéljünk, hogy az EU-s pénzeket, ha nem a nyugati cégek támogatására költjük, teljes egészében nem is tudjuk lehívni, sőt, ma már oda se akarják adni, de mindenképpen, sok esetbe értelmes dologra nem is lehet elkölteni, és a felhasználása mellé hitelt is fel kell venni. Ezért épülnek az 1m magas kilátók, megy a gyártás, a termelés helyett a térkövezés, és a hülyeségek:
-Szuverenitás, szabadság elvesztése, 
-kiirtanak minket,
-Elszívják a munkaerőt:
-Kiszippantják a javakat: 
-Óriási károkat okoz, pl. már 2016-ig 1300 milliárd volt a kárunk az orosz embargóból, azóta ez nagyságrenddel lehet nagyobb:
-Leépítik az ipart, és csak bedolgozónak használnak, a hasznot alig hozó összeszerelő részlegnek:
-Megszerzik a piacainkat, és a hasznot kiviszik
-Elessés a VÁM-tól,
-Francia közgazdász szerint 2018-ban még mindig ráfizetés az EU!
-Hatalmas ráfizetés az EU - Pavics Lázár közgazdász elemzése KSH adatok alapján:
stb., stb., 

A fidesszel együtt, a baliib azt hazudja, hogy ha kilépnénk összeroskadnánk. Ugyanúgy köthetnénk velük kétoldalú megállapodásokat, de csak olyanokat, amely nekünk is jó! Ami mindkettőnknek jó, abba benne lennének, olyat ami meg csak nekik jó, meg minek kötnénk?
Csak gazdasági megállapodásoknak lehet létjogosultsága, a politikai uniónak nem, az önmagában hazaárulás, amiért a fideszeseket is, szintén fel kellene akasztani!


10. Románia EU tagságának feltétel nélküli megszavazása, szintén nemzetárulás volt!

11. Kovidizmus:

NNK:"A fertőzésen való átesettség nem felel meg az immunizációnak. Minden esetben a teljes oltási sor beadása szükséges." -már pusztán ezért a mondatért is akasztás járna...

A Fidesz minimum aljas profitérdekből lefeküdt a Big Pharma-nak, és rengeteg embert a szó soros értelmében megölt. Gyilkosok! Az anyag olyan nagy, hogy erről külön oldakt találsz itt:




12. A munkanélküliség, és a túlmunka rendszerének a bevezetése és fenntartása:
Hatalmi eszközként vezették be az úgynevezett rendszerváltás után, úgy, hogy felemelték a munkaidőt. Ha nő a munkaidő, akkor nő a munkanélküliség. Ha nő a munkanélküliség, akkor romlanak a bérek, és nagyobb a kizsákmányolás, és hatékonyabb a fehérek kiirtása. A dolgozókat a túlmunka, a munkanélkülieket pedig a munkanélküli lét teszi lapátra. Közben pedig igazságtalanabb lehet a munka és a javak elosztása a gazdasági elit javára. A társadalom legnagyobb része egyszerűen beledöglik, és a magyarság kipusztul ebbe. 
"A vadkapitalizmus a legjobb fogamzásgátló!"- zsidó közmondás...

(Miközben írom ezeket a sorokat, halkan jegyzem meg, hogy én például nem voltam fizetett szabadságon, se betegállományban több, mint 12 éve, és a múlt hónapban csupán 2 szabadnapom volt... Az oldalt erőmön felül, éjszaka írom, most 1:34 van... Gyerekkoromban voltam utoljára nyaralni, még az előző rendszerben, miközben nem iszom, nem dohányzom, nem drogozok, nem szerencsejátékozom, az átlaghoz képest erősebb közgazdasági ismereteim vannak, és becsületesen dolgozom. Az, hogy holnap a híd alá kerülök, pedig folyamatosan fenyeget, és stesszel... ) 

Zsidó közmondás:
"A kapitalizmus a legjobb fogamzásgátló!"
Átszabták a munka törvénykönyvét, a munkavállalókból kiszolgáltatott rabszolgát csináltak!

A törvényi szabályozás szerint is, minél többet dolgozol, annál kevesebbet kell fizetniük, így ösztönzi a munkanélküliséget! A minél több munkát pedig garantáltan rádkényszeríthetik:


2012-ben: Szakmunkás (bruttó) bérminimum havi
174 órára bruttó 114000 Ft = bruttó 655 Ft/óra
200 órára „ = bruttó 570 Ft/óra
220 órára „ = bruttó 520 Ft/óra
240 órára „ = bruttó 475 Ft/óra

A béreket olyan alacsonyan tartják, amilyen alacsonyan csak lehet. A bérekre az egyetlen pozitív hatás az volt, hogy mivel a munkavállalók nem tudtak a kizsákmányolás miatt szaporodni, ezért munkaerőhiány lépett fel, és ez volt az egyetlen ok, amely ideiglenesen javított a béreken, és a körülményeken. 


Példa: 
Munkaerő kölcsönző cégek:
Amikor a vadkapitalizmus kiteljesedett,, már a látszatra sem ügyeltek, és létrehozták a munkaerő kölcsönző cégeket. Eredetileg nagyon szűk esetben van létjogosultságuk, mikor rövid időre van szüksége egy cégnek hirtelen munkavállalóra, csak akkor. Hogy hirtelen, azért emelem ki, mert ilyen fokú munkanélküliségnél, ha valaki felad egy hirdetést, több százan jelentkeznek., akkor is, ha meghatározott idejű, vagy alkalmi jellegű normális munkáról van szó. Manapság azonban a munkavállalókat széles körben a kölcsönző cégen keresztül foglalkoztatják, akár nagy mamut cégek is, mint a Tungsram, de felesleges egyet kiemelni, mert ez mindenhol elterjedt.
Mégis, miért működnek ezek a parazita cégek, ha a létezésük senkinek nem jó, csak nekik?

A valóság megdöntötte azt a liberális közgazdasági alaptételt (hazugságot), amely szerint az állam nem lehet jó tulajdonos, szemben a magántulajdonnal, hiszen az egyén a saját pénzére odafigyel, az meg csak jó lehet.
Erre van egy megmosolyogtató kedves történetem:

Nem is oly régen, a Stohlwerk csokigyárban a külföldi tulajdonos jelezte, hogy látogatást fog tenni. A helytartói megijedtek, mivel úgy gondolták, túl sok a munkavállaló a gyárnál. És valóban, az irodai dolgozók, HR-esek, már szinte többen voltak mint a melósok. Itt érdemes megjegyezni, hogy vajon egy ilyen HR-es, mennyivel lehet produktívabb a gyártósori melósnál, és valóban jogos-e a jóval magasabb jövedelme. A gyártósoron a munkások viszont panaszkodtak, hogy felgyorsították a szalagot, nem bírják már tovább, több hölgy már azon gondolkodott, hogy inkább prostituált lesz, mert ennél már az is jobb. Volt aki az is lett...
Amikor megérkezett a tulajdonos, a gyártósori munkások egy részét, bezárták a likőrraktárba, nehogy lebukjanak mennyien dolgoznak a gyárban. A gyártás közben meg szétesett, de az irodistákat, akik valóban sokan voltak, azért mégsem lehetett bezárni...

A valóságban ez úgy működik, hogy minden cégnél van egy ember, aki felelős a takarításét, őrzésért, nagyon gyakran egy cég végzi mind a kettőt, és ezek a takarító őrző cégek havi apanázst fizetnek vissza ennek az embernek. Nem az számít melyik cég olcsóbb, hanem hogy melyik fizet többet vissza, néha, hogy melyik biztonságos, vagyis melyikkel van személyes ismeretség. Így, a korrupt munkatárs megkárosítja a cégét, de evvel nem foglalkozik a tulajdonos, lehet, hogy a többi vezető is kap a pénzből, így kimentve adózás nélkül némi jövedelmet.
Mindenki azt hiszi, hogy azért vannak ezek a cégek, mert így a megbízónak kevesebbe kerül a munkavállaló, hiszen a parazita cég bevállalja a megbízó helyett, hogy nem fogja fehéren foglalkoztatni a munkavállalót, nem ad nekik juttatásokat, pl. szabadságot, és ez meg is történik, de csak a vadkapitalista hozzáállás miatt!
Beszéltem olyan vagyonőrrel, aki egy telephelyen dolgozott, és a munkájáért nem bejelentve kapott óránként 350 forintot. A vagyonőr cég arra hivatkozott, hogy kevés pénzt kapnak a megbízótól nagy a verseny, nyomottak az árak, nem tudnak többet nyújtani. A srácok viszont megkérdezték a megbízói oldalról az egyik releváns személyt, aki bevallotta, hogy 2000 forintot fizetnek az őr után óránként.
Ha az őröket közvetlenül ők foglalkoztatták volna, és csak 1000 forintot szántak volna rá, a megbízónak fele annyiba került volna, az őröknek jelentősen nőt volna a fizetésük, fehéren lettek volna alkalmazva, egy plusz őrt is fel lehetett volna venni (+ 1 új munkahely), így nem lett volna túldolgoztatás, lett volna fizetett szabadság, és ők hálából dolgoztak volna, mint a kisangyal! Az ország is jobban járt volna a fehérebb viszonyok, és a kisebb munkanélküliséggel! A megbízónak csak egy biztonságszervező végzettséggel rendelkező vagyonőrt kellett volna felvenni, aki csoportvezetőként vitte volna az őrzés szakmai részét, hiszen erre képezték ki őket ezrével (feleslegesen) a munkaügyi központok.)
 A korrupció elnevezés nem véletlen, hiszen az ilyen cégek indokolatlan alkalmazása mögött 100%-ban korrupció is áll! Kisebb cégeknek csak akkor lehetne létjogosultsága, ha valóban speciális eszközökről, feladatról, vagy kivételes munkáról van szó.

Másik példa:
A gazdasági elit lefizeti, is irányítja a politikát. Néha még fizetniük sem kell, szívességből is megteszik. Jó példa erre, ahogy a vagyonőr kamara éveken át kirabolta a munkavállalókat a kötelező kamarai tagsági díjjal, majd amikor a törvénytelenséget az Unió elkaszálta azt mégis még egy évig fenntartották, mondván tekintettel kell lenni a kamarások egzisztenciájára (Felkai). Az összes törvényt és szabályozást így hozzák, kezdhetnénk a sort a kaszinókkal a végtelenségig! A Fideszes politikusok közben saját cégeket is működtetnek és milliárdosok lesznek.

Csupán már csak azért a sok szenvedésért, megölt lélekért, ami a vadkapitalizmussal okoztak, fel kellene húzni a fideszeseket is!


13. A cigány szavazatok megvásárlása, és a cigányság fedett. a magyarság elleni szaporítása:
Ők is vásárolják a szavazatokat a szó soros értelmében is... Plusz ingyen laptop, cigánysátor, szociális bérlakás, stb. Az alacsonyan szocializált rétegnek a családtervezést kellett volna átadni, a segélyüknek nagy részét a fogamzásgátlóknak kellett volna kitenni.
A cigány vezetőknek talicskával tolják a milliárdokat ellopásra, hogy azok rávegyék a csicskáikat, hogy a Fideszre szavazzanak:
https://kuruc.info/r/35/173898/
A magyarság javait a cigányságnak! Tízszer annyit költenek a cigányokra, mint a szocik:
https://kuruc.info/r/2/183477/



14. Cionizmussal a magyarság ellen:
 A Fidesz tele van cionistával, a törvényeket néha a Mazsihisz írja, kiszolgálják és fényesre nyalják a cionista fenekeket. Ezt a választóik előtt úgy leplezik, hogy lényegtelen szoborvitákat generálnak, amellyel a megosztott szavazókat még inkább megoszthatják, pártosíthatják, és kritikátlan hívőkké fanatizálhatják. Jól fizetett tanácsadó  például a volt Mazsihiszes és pufajkás Zoltai Gusztáv, annak a lánya meg tüntetéseket szervez a Fidesz ellen a megszállási emlékműnél... A szólásszabadságot korlátozzák, a zsidókat nem lehet kritizálni, a történelmet a zsidók írják, aki nem hisz nekik, holokauszttagadóként a törvény fenyegeti. Az embereket,  és a fiatalokat cionista agymosásba részesítik! Öntik a pénzt a zsidóknak, a holokauszt megemlékezések mindennaposak, a magyar tragédiák, és hősök meg le vannak szarva! A médiáknál szinte csak zsidók dolgoznak, a zsidó Klubrádiót úgy szüntették meg, hogy ingyenessé tették a frekvenciaengedélyüket...

Egy-egy kép, néha több ezer szónál:
https://kuruc.info/r/6/152299/

Zsinagóga építések, a zsidók elszaporítása:
https://kuruc.info/r/2/172944/

Miközben a magyar halottakat kidobják a sírjaikból, ha nincs befizetve, és rendszeresen újrafizetve a sírhely, addig a zsidónak ingyen, és örökös nyughely van a magyarok földjén, a magyarok pénzéből:
https://kuruc.info/r/2/174174/

600 millió a zsidó vezetőknek kocsivásárlásra, a magyarok földjén, a magyarok pénzéből:
https://kuruc.info/r/2/174193/

Zsidóknak olimpia rendezése a magyarok földjén, és pénzéből 32 milliárdért:
https://kuruc.info/r/2/174146/

Új zsidó gimnázium, 3 újabb zsidó zsinagóga, kóser vágóhíd:
https://kuruc.info/r/2/176010/

Semmirekellő rabbik a hadseregben, a dandártábornokig:




15. A kamu szabadságharcok!
Csak néhány példa:
Harc a bevándorlás ellen:

Miközben eljátsszák, hogy megvédik a magyarságot a bevándorlóktól, Afrikába és egyéb helyeken reklámozták a letelepedési kötvényt:
https://kuruc.info/r/4/164086/

és nem a rejtett erőforrás ómigránsainkat akarják munkára aktivizálni, hanem ukrán vendégmunkásokkal akarják a fizetésemeléseket megakadályozni, és a magyarok kivándoroltatását fenntartani:
https://kuruc.info/r/2/164092/

Miközben százezrek vándorolnak ki a Zsidesz miatt nyugatra, addig már 2017-ben ukránokkal akarták elárasztani az országot!
http://hvg.hu/kkv/20170126_Mediakampanyt_inditunk_Ukrajnaban_hogy_jojjenek_ide_dolgozni

A hazaáruló Orbán rezsim százmilliókkal támogatja az őt gyűlölő, migráncssimogató "Soros"- szervezeteket! Bizonyíték itt:
http://belugyialapok.hu/alapok/sites/default/files/MMIA_eredm%C3%A9ny_1kor.pdf
http://belugyialapok.hu/alapok/sites/default/files/MMIA_eredm%C3%A9ny_2kor_honlapraal%C3%A1%C3%ADrt_0.pdf
Kivonat a gyöngyszemekből:
Menedék Migránsokat Segítő Egyesület: 34 729 758 Ft (Befogadó óvodák és iskolák) + 63 265 085 Ft (Mentor-Állás) + 46 393 056 Ft (Jog-Aktivitás-Közösség).
Kalunba Szociális Szolgáltató Nonprofit Kft: 80 321 800 ft (Nemzeti Áttelepítési Program) 52 602 163 Ft (Magyar.Nyelv.Tudás.) 183 881 255 ft (Netovább - Komplex lakhatási integrációs mintaprogram).
Artemisszió Alapítvány: 50 045 154 Ft (Skills On!)
Migráns Segítség Magyarország Egyesület 33 964 628 Ft (Mighelp munkaerőpiaci kompetenciatréning és migráns karrierközpont)
Nemzetközi Migrációs Szervezet: 38 979 071 ft (Kísérleti projekt a Magyarországon megvalósuló családegyesítések támogatására)
Szubjektív Értékek Alapítvány: 24 164 162 ft (Saját Erőből 3.0 – Vállalkozói szolgáltatóközpont migránsoknak)+ (Komplex képzési és mentorálási program migránsok politikai részvételének erősítésére) 45 955 039 ft (!!!!!)
Jövőkerék Közhasznú Alapítvány 19 733 342 ft (Migránsok vállalkozóvá válásának segítése)
stb. stb

A Fidesz többszáz millióval segítette a migrációt, és a Soros aktivistákat, ilyen pályázatokra szórták a pénzünket:

.-A kísérő nélküli kiskorúak, utógondozottak gyermekvédelmi intézményekben történő elhelyezésének, illetve köznevelési intézményekben történő integrációjának továbbfejlesztése, a gyermekvédelmi intézmények férőhelyének bővítése

-Jogi segítségnyújtás az eljárás minden szakaszában

-Minőségbiztosítással az eljárások színvonalának emelése, illetve a hatósági eljárások transzparenciáját biztosító mechanizmusok beépítése

-Migráns hátterű gyerekek óvodai, iskolai beilleszkedését célzó programok, a tanulók kultúrájához alkalmazkodó tananyagok kidolgozása, fejlesztése

-Lakhatáshoz való hozzájutás megkönnyítését célzó programok

-Kiegészítő szolgáltatások nyújtása annak érdekében, hogy a nemzetközi védelemben részesülők könnyebben eligazodjanak a magyarországi ellátórendszerekben, élni tudjanak jogosultságaikkal

-Szakemberképzés – két területen is

-A nemzetközi védelmet élvező kísérő nélküli kiskorúak, utógondozottak védelmének fokozása és társadalmi integrációjának, önálló életkezdésének segítése az érintett intézményrendszer kapacitásfejlesztésével

-A fogvatartás hátrányainak enyhítését célzó szolgáltatások működtetése

-A kitoloncolások végrehajtásának monitorozása

-Az idegenrendészeti eljárást segítő egészségügyi, pszichológiai szakmai eljárásrend kidolgozása

-Visszatérési politikák, eljárások fejlesztését megalapozó kutatások végrehajtása

Migránssimogató filmre 700 millió!:
https://kuruc.info/r/6/172935/

További migráns és sorosszervezet támogatás:
https://kuruc.info/r/2/181834/

ennek a hazaáruló oldalnak az üzemeltetője:
Garamvölgyi Balázs, balazs@garamvolgyi.com
Valószínűleg ő:
http://www.portfolio.hu/rendezvenyek/eloado/garamvolgyi-balazs/7640

18 ezret beengedtek:
https://kuruc.info/r/2/165093/  

Bevisznek minket a TTIP-be, és a CETA-ba amelyre nem kaptak felhatalmazást!
http://magaspart.hu/?p=897

Harc, hogy ne a magyarok fizessék meg az ukrán háború árát:
Ez sem sikerült..., szerintem erre nem kell link...

Harc, hogy ne legyünk gyarmat:
Bruhaha...

Harc, a szuverenitásunkáért, hazaárulásért is el kellene ítélni őket, lásd a következő pontot!


16. Lopás, korrupció...
A gazdasági elit lefizeti, is irányítja a politikát. Néha még fizetniük sem kell, szívességből is megteszik. Jó példa erre, ahogy a vagyonőr kamara éveken át kirabolta a munkavállalókat a kötelező kamarai tagsági díjjal, majd amikor a törvénytelenséget az Unió elkaszálta azt mégis még egy évig fenntartották, mondván tekintettel kell lenni a kamarások egzisztenciájára (Felkai)! Tehát nyíltan kijelentette, hogy kirabolja a munkavállalókat! Elképesztő!  Az összes törvényt és szabályozást így hozzák, kezdhetnénk a sort a kaszinókkal a végtelenségig! A Fideszes politikusok közben saját cégeket is működtetnek és milliárdosok lesznek. Korrupcióban már nem maradnak le, ugyanannak a testnek a baloldalától...




17. Egykulcsos adót vezettek be, miközben egyre nagyobbak a jövedelmi és vagyoni különbségek, ráadásul válság alatt. Amikor a Fidesz bevezette az új, nem progresszív adórendszert, akkor a költségvetési lyukat úgy tudta betömni, hogy új adókat vetett ki, növelte egyes adónemek adókulcsát, valamint megszüntettek számos adókedvezményt, ami az alsó decilisekbe tartozó csoportokat érintett nagyon rosszul. Az alsó 5 százalék gyakorlatilag még szegényebb lett, pedig így is az Unió egyik legszegényebb csoportjának számított.


18. Cionista seggnyaló, globalista, kalergista "liberális" köztársasági elnök!
És ezt a gerinctelen féreg hazudozó, ripacs, nemzetárulót újraválasztották...
Áder:
"mindannyian európai polgárok vagyunk, a magyar nemzethez tartozunk, és tisztességes becsületes életre vágyunk."
„egyik cél tehát a birodalom (EU=Kalergi terv-a szerk.) szilárd fennállása, melyet nem kívánunk semmi más tekinteteknek alárendelni."

19. Euroviziós borzadványba zsidót, négert, cigányt küldenek,  még véletlenül se magyart, hogy ezzel is megalázzák, és belerúgjanak a magyarságba!

20. A valódi rendszerváltás megakadályozása
Kétszer akadályozták meg a valódi rendszerváltást, egyszer a módszerváltás idejében, amikor nem olyan rendszert vezettek be, amely a magyar népnek felvirágoztatást jelentett volna, hanem a rothschilék vezérelte vadkapitalizmust, ebben az aljasságban tevékenyen részt vettek, és soha nem tettek ellene. A második 2006-ban volt, amikor közel volt a társadalom egy forradalomhoz, a változtatásról, és elszámoltatásról így beszélte le Orbán az embereket:
1.El fogunk számoltatni
2. Gyurcsányék nem tudnak olyan károkat okozni, amit mi rövid idő alatt ne tudnánk helyrehozni.


21. Két hét alatt rendet teszünk: E helyett a rendőröket túlóráztatják, és a túlmunkát sok esetben ki se fizetik (máshol is ezt csinálják). Ezért azok kilépnek, és állandóan újakat képeznek ki helyettük. A rendőr, amikor kezd lejárni a műszakja, már nem hajlandó intézkedni, hiszen az intézkedést követő papírmunka többórás ingyen túlórát jelentene neki. Ilyenkor elhárítják az ügyet, ezt a zsargonban jogi felvilágosításban részesítésnek hívják... A rendőröket ezenkívül politikai célra használják fel, politikailag motivált intézkedésekre. A szervezett bűnözés pedig be van épülve a rendőrségbe! Fejétől bűzlik a hal.... A rendőröket úgy küldik utcára, hogy elvárt mennyiségű bírságot kell kiszabniuk, néha már konkrét állampolgár szívatásról van szó, nem bűnüldözésről, vagy megelőzésről!
A rendőröket az önvédelemben visszafogják, azok nem mernek intézkedni a bűnözőkkel szemben, az önvédelmi fegyverhasználat helyett inkább hagyják magukat megverni. A bűnözőket a bíróságok is sokszor hamar kiengedik, a bűnnek sokszor nincs következménye.
A cigányoknak megengedik, hogy feltörjék a magyarok lakásait, és beköltözzenek, elzavarva a magyarokat. A hatóságok nem lépnek fel ellenük (https://youtu.be/s0yMfHbD24w).
Egyes cégek ellen nem lépnek fel (pl. NAV), amelyek be vannak tagozódva valamilyen kormányzati ember cége alá (pl. vagyonőr cégek), más cégekre pedig lecsapnak, mint ezek konkurenciájára.



22. Diktatúra: Átírták az alkotmányt, de nem úgy, hogy a józan ész érvényesülni tudjon, hanem úgy, hogy az emberek szabadsága legyen kevesebb. A józan ész helyett egy hazai vagy külföldi gazdag ember, vagy/és egy hazai vagy külföldi pártvezető személyi dominanciája hozza itt a döntéseket, a magyar nép viszont gyakorlatilag semmiről nem dönthet. A képviselőknek a pártigazgató kiabálja be szavazás előtt melyik gombot kell megnyomni. Aki elvéti véletlenül, mivel azt se tudja miről van szó, azt pénzbüntetéssel sújtják. Ha sokszor követné el, nem véletlenül, akkor nem indítják a következő választáson. Így a képviselő nem a választóit, hanem a pártvezetést képviseli. A szavazói körzeteket is átszabták, hogy az nekik legyen jó! A cigányokat pedig láncszavazást csinálnak (választási csalások)!


23. Hajléktalan gyártás, a hajléktalanság felszámolása helyett:
Az embereket lakáshoz kellett volna juttatni, ráadásul már fiatal korban, ugyanis fészek nélkül a nem alacsonyan szocializáltak nem fognak utódokat létrehozni! Mivel fiatalon nincs pénzük lakásra (és már tapasztaltuk később se), a lakáskérdés megoldása állami feladat lett volna, és nem banki hitelcsapda! Sokan nem tudták élni a kedvezményes önkormányzati lakásvásárlással se, amit egyébként suttyomban, és jogellenesen felszámoltak. A lakhatást a magyarok fizetésébe nem kalkulálták bele. A rengeteg üres lakást ki kellett volna utalni a felújításáért cserébe, ill. fel kellett volna újítani, és újabb szociális bérlakásokat is építenünk kellett volna, mint a hetvenes években. Nem nyerészkedhet az állam a polgár lakhatásán, mivel az állam feladata pont nem ez! A piaci alapú önkormányzati lakbér sem elfogadható! Sok magyar nem tudta fizetni a piaci lakbért, és a helyükre szociális alapon cigányokat tettek, tenyésztve az alacsonyan szocializáltakat, és hajléktalanná téve a magyarokat. Csak szociális vagy önköltség alapon lehetne megállapítani önkormányzati lakbért! Ráadásul sok most már középkorú ragadt be a felmenője szolgálati lakásába, akikből hajléktalanokat csinálnak, amikor az ős kihal, ők mehetnek utcára. A magyarság kihalásának egyik fő oka a hajléktalangyártás! Az utcán tengődő hajléktalanokból meg egyre több van. Valódi megoldásra nem voltak hajlandók, pedig nem kerülne sokba, erre vannak számítások, de persze a hajléktalan úgy sem szavaz... A hajléktalanok nagy részét be kell gyűjteni, és kényszer gyógykezelni, mert beteg! Kisebb részüknek meg feltételekkel olyan szállást biztosítani, ahol külön helysége van, és így kell eltüntetni őket az utcáról!

24. Egészségügy leépítése:
A mentális problémákkal küzdő, és szenvedélybeteg embereket, még korai fázisban. liberálbaromizmus ide vagy oda, de akár kényszergyógykezeléssel ki kellene emelni a betegségéből (pl. hajléktalanoknak nagy részét)! Azért, mert a betegeket kezelni kell! 
Az egészségügy nem lehet üzlet, nem szabadott volna engedni, hogy bárkinek az legyen! Az állami egészségügyi alkalmazottakat kiemelten kellet volna bérezni, mert kiemelten nehéz, és fontos a feladatkörük. Nem kellett volna minden évben kevesebbet költeni az egészségügyre!
Nincsenek orvosok, akik vannak azok meg túlterheltek! Nincs normális egészségügyi ellátás! Ez is népirtás!
2017-ben mélyen az Uniós átlag alatt költünk az egészségügyre:
http://m.privatbankar.hu/makro/meghokkento-penzek-mennek-egeszsegugyre-hogy-allunk-ezzel-mi-311167
Újra nő az öngyilkosságok száma, a túlhalálozás pedig valószínűleg nem a kovidtól, hanem az intézkedésektől, és az orvosi ellátás hiányától (kovidizmus) történt, ha nem adathamisítás, ami szintén képben van!

Önmagában ezekért is fel kéne húzni egy villanyoszlopra a fideszeseket!

25. Oktatás leépítése, a diákok agyának rothschild cionista átmosása!
A tankönyveket a zsidók írják át, zsidó hazugságokkal:
http://www.szombat.org/politika/tajkep-tankonyvvitak-kozben


26. A Jobbik szétverése!
Az. hogy a Jobbik szétverése a Fideszhez köthető egy teória, viszont eléggé megalapozott! 
Miért? 
-Mert Orbán híresen utálja a hazafiakat, márcsak azért is, mert cionista, és ezt nem egyszer kifejtette. Itt például pofonokat ígér nekünk. Házzáteszem, hogy szívesen kiállnék ellene, és kb. 1.5 másodperc alatt, csak azért ennyi, mert ennyit lassúltam, kettétörném a gyáva, és satnya nagyképű potrohost... 
Annyit mondjuk tényleg megtett, hogy a hazafiakat a szervekkel vegzálja, és  Budaházyékat bebörtönözte, de ezzel a húzással végzetesen elszámolta magát, bár még nem tud róla...
-Mert a Jobbikot a Fideszből származó valószíűleg ügynökök verék szét, olyanok, mint Vona Gábor, Simicska Lajos, és Bundásandi, alias Varga-Damm Andrea, bár kétségtelen, a rendszer a talpasokat is korrumpálta, nélkülük is...
-Mert Vona nem csak a Fideszből ment át, hanem egyenesen Orbán jobbjáról, Orbán polgári köréből!
 Márpedig, ha Vonát Orbán meghívta a személyes polgári körébe. Nyilván azért hívta meg, mert rendkívül tehetségesnek gondolta. Ha így volt, akkor miért nem ígért, és adott neki pozíció ??? Bizonyosan Vonára fényes karrier várt, és valószínűleg meg is kapta a megbízást, mégpedig a Jobbik szétverését. Az süket duma, hogy Vona állítása szerint pont akkor ábrándult ki Orbánból, amikor rendszeresen személyesen találkozgattak, és a főnök jobbján kapott helyett. Egyrészt mert ő baromi karrierista, és a nyerő meló már félig a zsebébe volt. Az egyik interjúban még a társa azt is beismeri, hogy a karrierért hazudtak, már az első pillanatban is:
Mirkoczki: "ami 2010 előtt volt, az volt a nemigaz"
 Másrészt mi volt arra az esély, hogy egy apró, szélsőjobbos pártban hasonló szintet érhet el? Akkor ennek az esélye a nullához közelített. Harmadrészt Vona pontosan tudhatta ki Orbán, amikor odament. Én is tudom. Negyedszer milyen érdekes, hogy átment egy radikális pártba, sikerült megszereznie önerőből a vezető szerepet (nyilván más ügynökök segítették, kapott fegyvert paripát), és tönkretenni a radikális oldalt, mint ahogy idáig tették azt az ilyen pártokkal az ügynökök. Sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Vona eleve beépített Orbán ügynök, mint annak, hogy nem az!
Az is tény, hogy később, amikor látványosan pálfordultak, egy másik volt Fideszestől, mégpedig Simicska Lajostól ömlött a pénz az immár Rabbikba. 
Háború van, még ha nem is reguláris, nem béke. Minden háború alapja a megtévesztés, különösen az irreguláris hadviselés! Ezért a legtöbb dolog nem az, aminek látszik, vagy aminek mutatja magát! Simicskára mindenki azt mondja, hogy rendkívül okos, intelligens, mégse tűnik annak. Az miért jelentene rendkívüli intelligenciát, hogy Orbánnal látványosan összeveszik, és plakátokra kiírja, hogy Orbán egy geci, és tönkremegy? Nem lenne intelligensebb, ha Orbánnal azért veszik össze ilyen látványosan, hogy leszálljanak róluk, mivel ő volt Orbán nímandja, és ő kezelte a lopott pénzt, mellékesen pedig nyugodtan tudja finanszírozni a Jobbik szétverését? Ez nem lenne nagyobb, igazi intelligenciára utaló húzás? A gerinctelenségéről ismert Varga Dam Andrea volt az összekötő, később pedig a vezetőségbe is beépült, és tovább segítette a Jobbik Rabbikosodását.




Fideszre, ballibre magyar ember NEM szavaz!

26. Nemzetellenes gazdaságpolitika!
A gazdaságpolitikájuk alapjai, hogy alacsonyan tartják a béreket. Ennek következménye az elszegényedés, és a magyarság eltünése. A vadkapitalizmus elengedése szintén a magyarság kiirtásához kapcsolódik. A másik pillér, hogy külföldi befektetőkre építenek, miközben azokat csak a profit érdekli, nem a magyar megmaradás, és az országot teljesen függővé, és kiszolgáltatottá teszik a külföld számára, a szuverenitásunk eltűnik. Harmadik alapelv, miszerint a gazdaság előző pontjai felülírnak mindent, a magyarság életminőségét, és megmaradását is. A negyedik, hogy a saját befektetéseik, és üzleteik felülírjak a nép érdekeit, pl. letelepedési kötvény, vagy CSOK, ami csak az ingatlanbefektetéseiket támogatta, nem a családokat. Az egyetlen ellenérvük, hogy az MSZP rosszabb volt... A pénz rossz befektetése, 1m-es kilátókba... A szankciózások mégiscsak megszavazása, és alkalmazása... Az oktatás, és az érdemi fejlesztés elhanyagolása... Stb....