2014. június 4., szerda

Ukrajna

                                                           A szembenálló felek? 

Amit csak tudtok, mentsetek le, mert ezek a linkek és információk amik még megmaradtak, félő, hogy nagyon hamar szintén el fognak tűnni a netről! 

Ukrajna is jó példája annak, hogy globálisan nem létezik jobb és bal. A zsidók uralta "magyar" médiában is, 2014-től 2022 késő tavaszáig kivétel nélkül hazudtak nekünk Ukrajnáról, az ATV-n keresztül az államin (jelenleg Orbán) médiákon át, a magyargyűlölő, hazudozó  Puzsérig. Manapság azonban már vannak adók, újságírók, közéleti személyiségek, akik az igazságot is képesek kimondani. Vajon miért voltak eddig csendben, hazugságban?

De akkor mi történt Ukrajnában, amiről nem, vagy hamisan számoltak be, nézzük az elhallgatott, és elhazudott tényeket!

 Tény az, az oroszok célja az, hogy a NATO-val szemben egy pufferzónát tartson meg. Ugyanezt a célt szolgálta a Varsói szerződés a Szovjetunióra nézve, Magyarország, Csehszlovákia, Lengyelország, stb, mind arra kellettek, hogy pufferzónaként szolgáljanak egy esetleges háború esetére. Amikor ezt kitervelték, akkor zárták le a második világháborút. Miután a Varsói szerződés megszűnt, és a Szovjetunió szétesett, arról volt szó, hogy a NATO nem terjeszkedik  a volt pufferzónába, de a NATO mégis bekebelezte a "függetlenedett" országokat. 

( Ha nem is rögzítették külön szerződésben, de megígérték, hogy nem lesz NATO bővítés:

Ebben a szerződésben rögzítve van:
 "A szerződés megszabta Németország határait, rendelkezett a területén állomásozó szövetséges csapatok kivonásáról, illetve megszabta, hogy milyen nagyságú haderőt tarthat Németország fegyverben, illetve rendelkezett arról, hogy nem lehet atom-, biológiai és vegyi fegyvere, valamint megtiltotta, hogy az egykori szovjet megszállási övezetbe NATO-csapatok települjenek."

Itt pedig az ígéretekről:


Romániába az USA még olyan rakétákat is telepített, amelyről nem lehet tudni, hogy hagyományos, vagy nukleáris fejjel vannak felszerelve. Ukrajnát a Szovjetunió szétesését követően viszont nem tudták bekebelezni, a jelentős számú orosz miatt, akik az ukrán hadseregben szolgálnak. A NATO-nak mégis feltett szándéka, hogy Ukrajnát is megszerzi. A NATO szempontjából ezért előbb fel kell osztani Ukrajnát, pontosabban az orosz nemzetiségű területeket le kell választani róla. Ebben a tekintetben még az is lehet, hogy az oroszok a háttérben megegyeztek, és felosztották Ukrajnát (tehát nem is ellenségek annyira), ehhez pedig fegyveres incidensre volt szükség, de ez egyenlőre csak fikció. 

( George Orwell figyelmeztetése: 1984
"Napjainkban egyáltalán nem egymás ellen harcolnak. A háborút mindegyik vezető csoport saját alattvalói ellen indítja, s a cél nem az, hogy területeket hódítsanak meg, vagy a hódítást megakadályozzák, hanem az, hogy a társadalmi struktúrát érintetlenül fenntartsák."
"A felül lévő célja az, hogy ott maradjon, ahol van. A középen lévőé, hogy helyet cseréljen a felül lévővel. Az alul lévők célja az, ha van céljuk - az alul lévőket ugyanis nagyon összetöri a robot, s csak időnként ébrednek a tudatára valaminek, ami mindennapi életükön kívül esik " 
Orosz-ukrán háború - Mind meghalunk újra töltve:
)

Tény, hogy évek óta mindenki tisztában volt azzal is, hogy az ukránokat az Unióba is be akarják terelni (és kifosztani), de Ukrajna keleti részének orosz nemzetiségű népessége nem akar Uniót, ők érthető módon Oroszországhoz húznak, és ez polgárháborús helyzetet teremtett. Tény, hogy már a tájékozottabb átlagemberek közül  is sokan , évekkel a konfliktus kitörése ezelőtt tisztában voltak azzal, hogy ez miatt polgárháborús helyzet alakult ki Ukrajnában, gyakorlatilag egy lőporos hordó! Az ukránok etnogenezise (néppé válása) ugyanis még zajlik, mert bár a területileg a Kijevi Rusz térség a 14.-15.században kezdett tagolódni, három mostani nép területére, az oroszra, a fehéroroszra, és az ukránra, de az ukrán nép inkább csak a 17.-19. században kezdett kialakulni, ami még mindig tart. Az ukránok azzal vádolják az oroszokat, hogy elnyomták a nyelvüket, a kelet-ukrajnaiak meg azzal, hogy azért csatolták őket Ukrajnához, hogy iparilag, stb. felhúzzák őket, miközben ők oroszként elnyomott túszként szenvedtek. Az ukrán-orosz szétválás, és az ukrán önállósodás tehát tulajdonképpen most is zajlik. Ezt az országot, lőporos hordót, a felforgatásra, és az oroszok ellen, így nagyon könnyen fel lehetett használni! 

( Lásd pl. ezt, 2012 megkérdezi valaki, hogy mikor lesz polgárháború: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__2975810-ukrajna-mikor-valik-kettenem  (2012.05) 

A 2019-es választási eredmények térképe. A zöld Zelenszki pártja, amely megnyerte a választásokat, a kék a második helyezett, az oroszbarát, vagyis az oroszok pártja, a szürke, azon területek, amelyek nem szavaztak, mert gyakorlatilag már leváltak Ukrajnáról:

Az ukránok a nyelvtörvényt, és az oroszok elnyomását azzal indokolják, hogy nyelvében él az ukrán, és mivel eddig az ukrán nyelv elnyomott volt, pl. Kijevben sem beszélték, inkább csak a vidékiek, ezért most ukránosítani kell!

Itt a kelet-ukrajnai oroszok beszélnek arról, hogy méltánytalanul csatolták őket Ukrajnához, stb.!

A wiki oldal az ukránokról:
)

Így az EU, az USA és a NATO zsidói, pontosan tisztába voltak azzal, ha megpuccsolják Ukrajnát, és magukhoz  kötik, pláne, ha ráerősítenek az etnikai konfliktusra, azzal polgár-, és Oroszország elleni háborúba sodorják őket! Tény, hogy mégis megtették! 

( A puccs előkészületei:
Oleg Carov ukrán parlamenti képviselő beszéde 2013. november 20-án az ukrán parlamentben. A véres polgárháborúba torkolló első tüntetések november 21-én kezdődtek.
https://www.youtube.com/watch?v=xmraazAPx-A )

Mára már látszik, hogy eleve a háború volt az USA célja! Az is tény, hogy az USA katonai doktrínája az, hogy ahol nincs erőforrása háborúzni, ott azzal gyengíti meg a másikat, hogy nevető harmadikkén háborút gerjeszt a két szomszéd között! 

( Mit vall be az alábbi videóban Friedman?
Az USA-nak nincs ereje mindenki fölött puszta erőszakkal uralkodni,
de van ereje mindenkit összeugrasztani, hogy egymást öljék, pusztítsák,
nehogy egy is kiemelkedjen és veszélyeztesse az USA egyeduralmát,
elég csak összeugrasztania a népeket, országokat, mint Iránt és Irakot anno, mint az ukránt és az oroszt most ... stb. stb., s így uralkodik a földön, mellesleg pedig arról is beszél, hogy az ukrán hadsereget is ők irányítják:

Nuland - Pyatt éppen megalakítja az ukrán kormányt: 
Soros György, Rothschildék kifutófiúja kerülhet az ukrán jegybank elnöki székébe:
http://www.origo.hu/gazdasag/20141218-soros-lehet-az-ukran-jegybank-elnoke.html
Ez pedig a mostani Ukrán kormány: 
Zelensky offshore kapcsolatai, a Pandora ügy:
A USA irányítja az ukrán hadsereget, és más külföldi erők is részt vesznek:
Az előző elnök, az USA első ukrajnai bábelnöke a Wikileaks szerint az USA informátora volt:
Biden fia Ukrajnában:
Ukrán cégtől kapja a fizetést:
Biden fia biolabort finanszíroz:
Az ukrán volt főügyész szerit Biden meg akarta ölni:
Lehallgatott telefonbeszélgetés alapján kiderült, hogy Biden már elnökjelöltkén utasította a bábként viselkedő Porosenkót arra, hogy leváltsa az ukrán főügyészt, hogy ki legyen az új miniszter, és hogy emeljék a közszolgálati díjakat:
Tehát nem az ukránok és az oroszok háborúznak, hanem az USA az ukránokat felhasználva az oroszokkal. Azt is lehet látni, hogy az USA-nak már a kezdett kezdetén ez volt a célja! Így az USA-n múlik leginkább az, hogy meddig tart a háború! )

Tény az is, hogy Janukovicsot akkor , és azért puccsolták meg, mert elolvasva azt, végül nem írta alá az EU-s szerződést. A társulási szerződés pedig tényleg nem volt előnyös az ukránok számára, és utólag ez már bizonyítható is.

(Utólag egyértelmű lett, hogy nem volt előnyös a szerződés:

És itt rögtön álljunk is meg! Ha csupán egyetlen egy érvet kellene felhozni, hogy miért nem az oroszok a fő bűnösök ebben a konfliktusban, és miért a zsidók vezette EU, USA, NATO, akkor ne felejtsük el, hogy a konfliktus akkor kezdődött, amikor Janukovics nem írta alá az EU-s szerződést! Tehát nem valamiféle orosz szerződést, hanem az EU-st...
Tény az, hogy erre a puccsra a Jobboldali Szektorosokat (sovinisztákat) használták fel. 
Tény az, hogy a hatalomba helyezett (zsidó) cionisták továbbra is támogatják a sovinisztákat, és viszont. Tény az, hogy az USA a puccshoz 5 milliárd dollárt fektetett bele Ukrajnába. 

Az USA ötmilliárd dollárt fektetett Ukrajnába:
https://www.youtube.com/watch?v=U2fYcHLouXY

Tény, hogy a majdani tüntetőket a média békésnek hazudta, amikor azok keményen támadták a lefegyverzett rendőröket, és a demokratikusan megválasztott Janukovicsot diktátornak nevezték, majd a fegyveres puccsot végrehajtókat a nyugat legitim hatalomként fogadta el! 

Amerikaiak pénzelik az ukrán tüntetőket (hiába törölték az oldalt, még az internet archive megőrizte- amíg onnan is le nem törlik... :

Tény, hogy a majdani  tüntetőket az USA pénzelte, képezte ki, és fegyverezte fel. Tény, hogy nyugati alakulatok is ott voltak a tüntetők között, valamint a NATO mesterlövészei lőtték a tüntetőket, és a rendőröket is. 


Janukovics még az előrehozott választásokat is kész volt aláírni, ezért sem volt indok az erőszakra:
Izraeli katonák a tüntetők között:
BlackWater Ukrajnában:
Angolul beszélő katonák (talán az rt videó link bejön proxin keresztül, ha szerencséd van):
Az USA fizeti a ukrán tiszteket:
https://kuruc.info/r/4/136285/

A NATO mesterlövészei lőtték az ukrán tüntetőket, és a rendőröket is, hogy forradalmat robbantsanak ki:
Ez az egyik legcenzúrázottabb videó:
vagy itt, ha akadozik:
( John G.O. Christensen:

Tény, hogy Donyeck meg Luhanszk megyékben nem nézték jó szemmel, a nyugati puccsot, majd amikor a hatalomra jutottak a nyugat segítségével az ukrán soviniszták, eltörölték a nyelvhasználati jogukat, és lincseléseket, erődemonstrációkat tartottak Kelet-Ukrajnában, oligarchákat tettek meg vezetőiknek ( Igor Kolomojszki,  Szergej Taruta), majd erőszakos cselekményeket követtek el a területükön. 


A soviniszták megtámadják az orosz kisebbséget:


Ukrán szélsőjobbos vezető Che Guevarás, vöröscsillagos pólóban?:


Mellesleg egyébként, az USA által vezetett ukrajnai kormány, és a sovinisztái, nem csak az orosz kisebbséget provokálta, hanem a magyart is...

(
Híradórészlet:
Dokumentumfilm az ukránok magyarellenességéről:
EU érett Ukrán politikus:

Ciánnal akarták megmérgezni a kárpátaljai magyarokat:

Ukrán internetes terrorista halállista, valójában a kormány támogatásával:

A humanitárius segélyeinkért még most sem a hála, hanem a magyarok elleni hangulatkeltés Ukrajnában a program:
Még mindig fenyegetőznek, ilyen az ukrán hála (vagy inkább zsidó?):
Azzal vádolják az ukránok Orbánt, hogy tudott az orosz támadásról, és területet akart elvenni tőlük. Majd megfenyegették hazánkat, hogy a háború után ennek következménye lesz: 
)

Tény, hogy tüntetések törtek ki a központi (Kijev) új vezetés ellen, először föderációért, majd később népszavazásét a nemzeti önrendelkezés jegyében. Aztán Donyeck meg Luhanszk megye lakosai elfoglaltak kormányépületeket is, a majdani tüntetők mintájára, de sokkal kevésbé erőszakos módon. 

( Luhaszk népszavazást követel (cionista interpretációval- ATV, Euronews, minden mást eltüntettek) :
https://www.youtube.com/watch?v=GMqWNmjmgcg
https://www.youtube.com/watch?v=9-Ff3JCl2Sk
https://www.youtube.com/watch?v=jRbETHR9p5M
Népszavazás:
https://www.youtube.com/watch?v=JxVih96t6b8 )

Most azonban az új kijevi vezetés katonákat vezényelt oda, a nemzeti önrendelkezésről népszavazást kívánó tüntetőket lőttek le, majd civileket,  az ukrán jobbszektor pedig provokációkat hajtott végre (odesszai vérengzés, Maripul, Shcherbakov-tér), és totális polgárháborút robbantottak ki

)

Ezek után a bilderbergék vezette  Unio, a NATO és az USA Oroszországot szólítgatta fel, hogy hagyjon fel az erőszakkal, miközben az általuk odahelyezett új ukrán vezetés az, amely orosz nemzetiségű embereket gyilkolt halomra. Tény, hogy a nemzeti önrendelkezésért tüntető kelet-ukrajnai tüntetők, ill. ártatlan civilek ellen emberiségellenes, és háborús bűncselekményeket követ el a cionista ukrán kormány, a nyugat nemhogy tiltakozása ellenére, hanem egyenesen aktív támogatásával! Tény, hogy az orosz 2022-es hadműveletig, Kelet-Ukrajnában, kb. 13- 14 ezer ember halt meg, és többszázezren menekültek el Oroszországba. Tény, hogy 2022 áprilisáig, kb. 200 az uránok által megölt emberek tömegsírjait tárták fel ezen a területen. Tény, hogy az ukránok kazettás bombákat dobáltak városokra, polgári célpontokra, és nehéztüzérséggel lőtték szét a falvakat, városokat. Tény, hogy nem az oroszok mentek Nyugat-Ukrajnába ukránokat ölni, és nem ők támadták meg az ukránokat, hanem az ukránok mentek az orosz kisebbség földjére, az orosz kisebbséget legyilkolni! Így tény, hogy a háború nem 2022-ben kezdődött, hanem 2014-ben, és nem az oroszok kezdték! 

2014 és 2022 között kb. 149 orosz gyerek halt meg leginkább ágyuzástól, de pl. a legelső gyermek áldozatot az ukránok egy ellenőrzési ponton lőtték le.
Az orosz nemzetiségű  civil áldozatok száma kb. 2600 lehetett (és több, mint 5500 megsebesült, valamint 2200 polgári infrastruktúra semmisűlt meg) ebben az időszakban, akiknek kb. több, mint 85%-uk 2014-ben halt meg.:
2016-ban  már10 ezerre tette az áldozatok számát, nem más, mint Porosenko, az akkori ukrán miniszterelnök, és USA báb, akit igazán nem lehet oroszpártisággal vádolni! Ebből szerinte 2500 volt az ukrán katona:

Támadnak az ukránok:
https://www.youtube.com/watch?v=hXMQ4KhIwnw
https://www.youtube.com/watch?v=Y6IZwBlUTCk 
Kazettás bomba civilekre:
https://www.youtube.com/watch?v=cjCl2jukAQM
Az ukránok civileket gyilkolnak:
Mariupolt is elfoglalja 2014-ben az ukrán hadsereg:
Már humanitárius katasztrófa- népirtás alakult ki Kelet-Ukrajnában:
https://www.youtube.com/watch?v=XzSlHzGdZ0E )

Tény, hogy Oroszország a katonailag, gazdaságilag, fontos, és a valójában orosz többségű Krím -félszigetet megvédte maga számára. Egy 2008-as, az ukránok által készített felmérés szerint már akkor nagy szavazati többséggel elváltak volna Ukrajnától. A krími kikötőben állomásozó, és ezért az ukránoknak komoly pénzeket fizető orosz haderő nem engedte, hogy a népszavazás után az ukránok alakulatok, ugyanúgy legyilkolják az elszakadni vágyókat. 

Tény, hogy a NATO és a nyugati világ Koszovó esetében a nemzeti önrendelkezést támogatta, míg Koszovó sokkal inkább szerb terület szemben a Krímmel, ami nem az ukránság területe, most viszont mert érdekei mások voltak, szartak a nemzeti önrendelkezésre. Oroszország nem tett mást, mint azt, amit a NATO Koszovó esetében! Tény, hogy az oroszok nyolc évig tűrtek, mielőtt megindították a hadműveletüket, miközben a nyugat, és az általuk vezetett ukrán kormány mindent megtett, hogy háborúba provokálja az oroszokat! Tény, hogy még azt is belengették, hogy Ukrajna vagy NATO tag, vagy atomnagyhatalom. Tény, hogy az oroszok indokai így jogosak! 

2008-ban eldöntötték, hogy Ukrajna és Grúzia NATO tag lesz, majd ezután kitör az orosz-grúz háború, mégpedig úgy, hogy a grúzok kezdték.:

( Az ukránok az atomfelfegyverkezéssel fenyegetődznek:

Az ukránok az alkotmányban rögzítették, hogy a NATO-ba és az EU-ba akarnak csatlakozni!


Biden 1997-ben, még pontosan tudta, hogy hová vezet az, ha a NATO-t az orosz határhoz bővítik:

Tény, hogy arra a kérdésre, hogy az USA mit csinálna, ha az oroszok rakétákat akarnának telepíteni Kubába, és közben pedig ezerszámra gyilkolnák a szomszédjukban az amerikai, és esetleg a zsidó állampolgárokat, nem akarnak válaszolni! Egyébként lásd. az alábbiakat! 

(

Egy kis összehasonlítás:
2001 szeptember 11-én állítólag külső (sokak szerint önmerénylet) terrortámadás érte az USA-t, amelynek összesen 2995 halálos áldozata volt:

Ezután indítottak egy nemzetközivé szélesedett terrorellenes küzdelmet, amelynek az áldozati számát 1,3 millióra becsülik:

Emlékszünk arra, amikor a háborús bűntettért soha el nem ítélt Bush azzal a hamis indokkal indította meg 2003-ban az iraki háborút, hogy Saddamnak vegyifegyverei vannak, és amelynek mellékesen 150 ezer áldozata volt? 

Akkor egy kis érdekesség:
Az orosz vezetés azzal vádolja Amerikát, hogy Ukrajnában hosszú évek óta olyan titkos biológiai laboratóriumokat működtet, amelyekben veszélyes vírusokkal kísérleteznek. 
Az USA ellenben azt állítja, hogy ezek, a Biden drogos fia által is támogatott laborokat, azért finanszírozták, hogy az 1991-ben függetlenné váló Ukrajnában megsemmisítsék, az ott maradt szovjet biológiai fegyvereket. 
A kérdés azért felmerül, hogy hány évtizedre van szükség ehhez, mert igaz, hogy laikus vagyok a témában, de nem tűnik néhány hétnél időigényesebbnek, hogy néhány ilyen ampullát eltüzeljenek... Annyira pedig drága se lehet...  
Annyit ellenben elismernek még, hogy ezen kívül patogénkutatást is végeztek, hogy időben azonosítsák a potenciálisan járványokat okozó, veszélyes kórokozókat... 


Az oroszok jelentése a biolaborokkal kapcsolatban:
Ebben a videóban ez a pontos kérdés! "Vannak Ukrajnának vegyi vagy biológiai FEGYVEREI?"-tehát FEGYVEREI! 
Erre válaszolta Nuland, hogy "Ukrajnának van biológiai kutató intézete, és nagyon aggódunk, hogy az oroszok megszerzik az irányítást! "
Később azt hazudták erre az elszólásra, hogy polgári célú laborokra gondoltak... 

Arra sincs válasz, hogy miért az ukrán most a védett népség, miközben nem csak az orosz kisebbség, de az USA, és szövetségeseik háborúinak többmilliós áldozatai is, az elmúlt harminc évben is, hidegen hagyta, a most az ukránokért nagyon síró nyugati médiát. Arra sincs válasz, hogy mit csináltak az elmúlt nyolc évben, vagy éppen arra se, hogy pl. a háborús bűnös amcsi elnököknek miért adtak Nobel-békedíjakat börtön helyett, és miért használnak ennyire ordítóan feltűnő kettős mércét! Pedig, aki kettős mércét használ, annak biztosan nincs igaza! Az emberiség történetében a legelképesztőbb cenzúra, miközben az oroszok szólászabadsága miatt aggódnak, és a történelemnek, immár valós idejű újraírása, már csak hab a tortán! 

Mit akartok?
Egy kérdés az ukrán területi integritásért küzdőkhöz! Ne felejtsétek el, bár szerintem alapban nem is tudtok róla, de Ukrajna már a 2013-14-es amerikai megpuccsolás előtt is lőporos hordó volt. Ebben az országban jelentős számú orosz kisebbség él, tetszik, nem tetszik! A jenki új bábkormány első dolga volt az oroszellenesség, hogy az oroszokat provokálják, meglincseljék. Az oroszok ekkor kezdtek tüntetni az autonómiáért, és amikor a provokációk elmélyültek, akkor a népszavazásért a nemzeti önrendelkezés jegyében. Az ukrán hadsereg ekkor támadt az orosz kisebbségre! Mert bizony ez a konfliktus sem úgy kezdődött, hogy a sértett visszaütött... Ez a két nép már régen nem tud egy országban élni! Ti hogyan gondoljátok a probléma megoldását? Szerintetek valóban jobb az etnikai tisztogatás, és népirtás, mint Ukrajna felosztása, hiszen csak ez a két opció maradt? Ti valóban ezt akarjátok?


Oroszellenesség:
Elgondolkoztál már azon, hogy vajon miért ez a nagy libsi oroszellenesség, miközben nem tudod megmondani fejből az orosz nagykövet nevét, mégpedig azért, mert nem ő, hanem az USA nagykövete szól bele rendszeresen a belügyeinkbe? A teljesség igénye nélkül: Nem az oroszokkal vagyunk egy katonai szövetségben, hanem az USA háborúit vívjuk. Nem az oroszokkal vagyunk egy Unióban, hanem a Kalergi tervbe lettünk beterelve. Az Telex sem orosz befolyás alatt van, sőt, szívesen játszok egy játékot, ahol valaki mond egy orosz pénzen működő jelentős magyarországi médiát, én meg egy nyugatit. Vajon melyikünk égne bele hamarabb? Egészen vicces, amikor még ők beszélnek orosz probagandáról (pl: a 444 tulajdonosai: https://www.mdif.org/about/)... Bizony nem az oroszok finanszíroznak, és irányítanak itt alapítványokat, szerveznek tüntetéseket, és szólnak bele a közéletbe, hanem pl. Sorosék, és az amcsik! Nem az oroszok próbálkoznak kormánypuccsal, ha nem kapnak meg egy üzletet, hanem az amcsik. Nem az oroszok akarnak megvonni Uniós pénzeket, ha nem teljesítjük valamelyik felforgató követeléseiket, hanem a nyugat! Nem orosz közértbe, boltba jársz bevásárolni, hanem egy a Sparba, meg a Tesco-ba! Nem ők utasítgatnak ki magyar állampolgárokat, és lebegtetnek meg korrupciós vádakat, konkrét bizonyítékok nélkül, hanem az amcsik.  Nem az oroszok szólítanak fel arra, hogy bojkottáljunk más országokat idegen érdekekért, amiből nekünk egyébként óriási gazdasági kárunk is származik, hanem az amcsik! Nem orosz katonák szállják meg hazánkat, és Kelet-Európát, hanem az amcsik, és telepítik rakétáikat.  Nem az oroszok terjesztették ki a befolyási övezetükét az USA határaihoz, hanem az amcsik az oroszhoz. Az oroszok kivonultak, és az amcsik voltak, akik váltották őket, és nem fordítva! Nem az oroszok puccsolták meg Ukrajnát, mert azok nem akartak elfogadni az oroszokkal egy szerződést, hanem az amcsik, mert nem írtak alá egy Unióst.  Nem az oroszok támadták meg Ukrajnát, hanem az ukránok az orosz kisebbséget, még 2014-ben, amikor ez a háború valójában kezdődött! Nem az oroszok csinálták az arab tavaszt, nem ők keverik Izrael érdeke szerint a szart a Közel-Keleten, és nem ők hozták létre az Iszlám Államot, hanem az amcsik, ellenben az oroszok csinálnak békét. Nem is ők ösztönzik európai invázióra a harmadik világot, a fehér társadalmakat meg a befogadásukra, hanem az amcsik. Nem az oroszok forgatják fel a társadalmunkat, és nem ők nyomják pl. a Pridot, nem ők akarják eltüntetni a házasság, és a család fogalmat, és nem ők akarják kiirtani a fehérembert, hanem az amcsik. Ezek után, már csak az a kérdésem, hogy az amcsik, és a deep state ellen mikor szerveznek Budapesten tüntetést? Persze, hogy valamit felhozzanak, próbálnak a második világháborúval, és 56-al hasbarázni, sőt a zsidó Puzsér odáig ment, hogy az volt az érve az oroszok gyüleletére, hogy a 48-as szabadságharcot is az oroszok verték le, mégpedig olyan szemlélettel előadva, mintha az osztrákok ott se vótak volna, de milyen érdekes, a rendszerváltás előtt pont nem ezeket a nézeteket terjesztették... Amikor a szovjetek itt voltak, akkor én ellenük voltam, most, hogy az amcsik vannak itt, most meg ellenük, azt gondolom, hogy magyarként ez a normális, de ezek pont fordítva csinálják!  Hazánkban is, az oroszellenességet leginkább a zsidó újságírók, illetve összességében a zsidók gerjesztik, mert ők mindig a megszállók oldalán állnak, és azok, akik szeretnének ugyan valamiféle tarisznyás értelmiségi szerepben tetszelegni, de valójában szellemileg igen távol vannak az értelemtől, ezért szívesen csapódnak ehhez a nemzetellenes körhöz és ez néhányuknak még megélhetést, vagy  jobb pozítciót is jelenthet.  A zsidókat ellenben főleg a magyarellenességük hajtja.  Ha az országban látsz egy olyan feliratot, hogy "Slava Ukraine!" biztos lehetsz benne, hogy egy hazai zsidó pingálta fel! Az ellenségem ellensége a barátom az egyik stratégiájuk. Minden országban az elsőszámú ellenségük az adott ország népsége, mert "megemészted mind a népeket, a melyeket néked ád az Úr, a te Istened; ne kedvezzen a te szemed nékik, és ne tiszteld az ő isteneit; mert tőr gyanánt volna az néked" (Mózes V. 7/16) hírdeti a vallásuk. Egyébként az amcsik, a nyugat, illetve a deep state alatt is zsidókat kell érteni...


A képen  a fehér- és magyarellenes zsidók munkája látható a Mi Hazánk székházánál! Most előszőr használták a dicsőség szót, de természetesen nem a magyar hősökre vonatkoztatva, hanem a magyarok ellenségére... 

Ukrajna, és 56:
A NATO propagandisták azzal érvelnek, hogy hamis párhuzamot akarnak vonni az 56-os forradalom szovjet leverése, és az ukrajnai helyzet között. Ez több ok miatt is fals. Egyrészt az nem Oroszország volt, hanem a Szovjetunió, amely az ukrán barát Hruscsov parancsára cselekedett, és Budapest elfoglalását is az ukrán Lascsenko irányította Különleges Hadtest intézte, amelyben bőven volt ukrán kiskatona is. 
Még az se lenne meglepő, ha jobban utánanéznénk, és kiderülne, hogy több volt az ukrán, mint az orosz katona... Másrészt hazánk független akart lenni, nem az USA állam által megpucssolt bábállam, amelyet arra használnak fel, hogy a Szovjeteket a NATO  tagsággal, és az azzal járó katonai fenyegetéssel, és a szovjet kisebbség legyilkolásával direkt háborúba provokáljuk!  

Ukrajna és Trianon:
Az is tény, hogy Trianont azzal indokolták, hogy Magyarország egy soknemzetiségű ország, és megvádoltak minket azzal is, hogy nem bánunk jól a kisebbségeinkkel, ami egyébként hazugság volt. Ukrajna esetében, amely azonban bizonyítottan rosszul bánik a kisebbségeivel, a területi integritását támogatják. 

Kérdések:
1. Vajon mi a valódi motivációja azoknak, akik Ukrajnát, pontosabban az USA-t támogatják?
(Az, hogy az szegény ukránoknak van igazuk már rég nem védhető...
Az sem, hogy az ukránokat támogatják, hiszen az USA tevékenysége során az ukránok óriási veszteségeket szenvednek el, tehát valójában az USA-t támogatják, az ukránok vére árán is.)
 2. Vajon miért gondolják az oroszokat nagyobb ellenségnek az ukránoknál, pontosabban az USA-nál?
(Nekünk nem az oroszok, hanem az ukránok és az USA az  ellenségünk!  Jelenleg nem az oroszok tartják megszállás alatt Kárpátalját se, hanem az ukránok, valójában ők jelentik ránk a veszélyt, és nem az oroszok akarnak kiirtani,  hanem az Amerikát is mozgató zsidók! Ellenben az orosz energiát és erőforrásokat nem tudjuk nélkülözni! 56 emlegetése vegytiszta hasbara... Az USA ide nem gázt, hanem katonákat küldött...
3. Vajon miért jó nekünk az, ha az USA nyer, és miért jó nekünk egy nagy, állíg felfegyverzett, és soviniszta, magyarellenes Ukrajna, amit még a mi pénzünkön kell eltartani a következő 100 évben is, miközben szénné szívatják a magyarokat? Miért ne lenne jobb, egy kisebb, pofaméretben is, nem csak Ukrajnából, hanem USA-ból is? Miért jó nekünk, ha a globalizmus, a NATO zsidók, az LMBTQ felforgatás, a Great reset, az USA terroruralma  erősödik, ha hazánk szuverenitása tovább erodálódik, ha a magyarság gyorsulva tűnik el, és miért jó, ha az USA terrorállammal nem lesz ellenpólus, amikor éppen egy Iszlám Államot állítanak fel, és halomra vágják le ártatlan emberek fejét? 
4. Miért jó, ha nem oszlják fel Ukrajnát, és helyette az ukrán etnikai tisztogatás, népírtás érvényesül? Nyilván az oroszok és az ukránok egy országban nem élhetnek. Tehát vagy felosztják Ukrajnát, vagy ha az Ukránok nyernek, akkor az oroszok ellen befejezik az etnikai tisztogatást, és népírtás. Ez miért jó?
Szerintem: Az ukrán támogatók főként zsidók, akik mindig az adott ország, amelyre bemennek, hogy bírják azt, amit vallásuk szerint nékik adott az uruk,  népének az ellensége, és azon logika szerint támogatják Ukrajnát, hogy az ellenségem ellensége a barátom. Tehát az ukránok támogatása mögött valójában magyarellenesség áll. Az ukrántámogatók másik része teljesen agyatlan, az ATV-n, és a hír24-en szocializálódott libsi, akik a deep state kritikátlan, és zombi hívői, a harmadik szelet pedig a nemi indíttatásával minden emberi értéket felülíró buzeráns, annak érdekében, hogy ne betegség legyen a devianciája, hanem  a jövő.


Deep state agitátorok ilyen szinten tagadnak:

2022.02.18. Az ukránok és a szakadárok egymást vádolják a tűzszünet megsértésével. Az ukránok szerint 60-70 szer sértették meg a szakadárok a tűzszünetet. Az oroszok is mozgolódnak, készülődnek.
2022.02.20. Az oroszok szerint az ukránok a békés lakosságot lövik, és bejelentették, hogy büntetőeljárást fognak kezdeményezni  két civil halálos áldozat miatt.
2022.02.21. Az oroszok azt állítják, hogy az ukránok felrobbantottak egy orosz határtőrállomást, illetve harcjárművekkel áttörtek a határon. 
2022.02.22. Az oroszok elismerték a két szakadár köztársaság függetlenségét:

2022-23-es linkek:

Tucker Carlson  interjúja Putyinnal: Putyin ukrán nácikról hazudozik, és arról, hogy az ukrán nácik kényszerítették Zelenszkijt a háborúzásra. Ezzel szemben az igazság az, hogy Ukrajnában nincsenek nácik, hanem buta soviniszták vannak, és őket használták fel a globalista, és ukrán zsidók arra, hogy háborúba kényszerítsék az ukránokat és az oroszokat, és nem fordítva volt. Ráadásul nem leehet náci az, akinek minden vezetője és főnöke zsidó! A zsidók pedig az utolsó ukránig fognak harcolni, mert az ukránokat és az oroszokat is ki akarják irtani. Értem, hogy az igazságot még Putyin se mondhatja ki,  de lehet otthonra és a nyugati hülyéknek hazudozni, viszont minden hazugság előbb-utóbb ráég az emberre. Szóval Putyin, elmész az anyádba! 

Nyugati újságíró halála ukrán börtönben:

Oroszországnak lényegében egyetlenegy feltétele volt a békekötésre, az ukrán függetlenség:

Ukrajna ex-védelmi miniszterének is jó üzlet volt a háború. Éppen most vásárolt egy 7 millió eurót érő villát Franciaországban a lányának nászajándékként. A bökkenő csak az, hogy az éves fizetése védelmi miniszterként euróban 25 ezer euró volt.

Szíriát és Iránt is meg akarják támadni:

Zelenszkij anyósának 5 millió dolláros villája Egyiptomban:

Riport Dombaszból:

Ukrajna a nagy üzlet:

A zsidóknak üzlet, az embereknek szenvedés. Szerencsétlen ukrán katonák az aknazáron:

Az ukránok tönkre akarták tenni Magyarország gazdaságát:

Oroszország egy erősen megerősített földalatti bunkert semmisített meg, amelyben több mint 300 NATO- és ukrán vezető tartózkodott.

Robert F. Kennedy: ha Mexikó tette volna azt, amit Ukrajna művel 2014 óta, egy másodperc alatt lerohantuk volna:

Az Európa gázvezetékei felrobbantó USA szankciókkal fenyegetőzik Magyaroroszág ellen, mert nem tetszik nekik az, hogy nem elégge szolgai módon csináljuk, amit parancsolnak, valamint, hogy nem tőlük vesszük a gázt ötszörös baráti áron. Arról nem beszéltek, hogy az USA például miért orosz fűtőanyagot használ az atomerőműveiben...:

Az ukrán elnöki tanácsadó Brüsszelt kérte, hogy akadályozza meg Magyarország energetikai ellátását célzó oroszokkal való szerződéskötését. Arról elfelejtett beszélni, hogy lemondana a Magyarországtól kapott tranzitdíjról, a visszatápllált, valószínűleg ingyenes olajról, és gázról, valamint a sokmilliárd euróról, amit tőlünk kapnak... Arról sem, hogy mikor adják vissza az általuk megszállt területeinket, mikor biztosítják a magyar kisebbség jogait, és hogy mikor kérpótolnak azért a rengeteg kárrért, amit miattuk szenvedünk el! 

Az USA magyarországi nagykövete közvetlenűl beleszól a belügyeinkbe, és plakátkampányt folytatnak. A plakátokra az van írva, hogy ruszkik haza, illetve hogy Magyarország 56 Ukrajna 2023. Azt elfelejteték ráírni, hogy 56-ban is, leginkább ukrán katonák támadták meg Magyarországot a szovjet csapatok kötelékében, és nem a magyarok támadták meg az orosz kisebbséget...

Az USA lényegében bevallotta, hogy ők háborúznak Ukrajnában:

Csehországban is, a demokrácia, és a szólásszabadság jegyében, most már tömegesen hurcolnak meg embereket, és börtönöznek is be, pusztán azért, mert nem az oroszokat tartják felelősnek az orosz- ukrán (valójában USA) konfliktusban! 

1993-ban Soros már leírta az oroszok elleni proxi háború ötletét, ahol a nyugtaiak adják a pénzt, és a fegyvert, és a kelet-európaiak halnak meg tömegével, azért, hogy az oroszokat meggyengítsék, Sorosék szája íze szerint:

Az ukránok vegyi fegyvert alkalmaznak (videó):

Orosz hadifoglyokat végeznek ki az ukránok (videók):



Zelenszki elismerte, hogy soha nem is tervezte betartani a minszki megállapodásokat:

Amerikai szenátor elismeri, hogy ők kezdték, és csinálják a háborút:

A kárpátaljai magyarok rettegnek az ukrán "barátainktól":

Az AZOV-osok izraeli főnökeikhez látogattak. Az ukránok nem nácik, hanem zsidók által vezérlet buta soviniszták:

A NATO  már 2021 tavaszán tudta, hogy az orosz hadműveltet fog indítani:

Merkel azt mondta, hogy a minszki megállapodás jó volt, mert időt adott az ukránok felfegyverzésére:

Minszki szerződés (Az oroszok aláírták, hogy a Luhanszk, Donyeck ukrán maradhat, ha autonómiát kapnak! Az ukránok soha nem is akarták betartani, lásd a többi  linkeket!):

Újabb videó arról, hogy az ukránok az orosz hadifogjokat kivégzik:

Az egykori Németország helyén kialakított cionista diktatúrában olyan, a szólásszabadságot önkényesen korlátozó törvényt fogadtak el, ami alapján egy orosz szimpatizáns nőt rögtön le is tartóztattak, és 10 év börtönnel fenyegetik! 
Ennyit a demokráciáról, a szólásszabadságról, a toleranciáról, és a ballibsi egyéb hazugságiról...

A szakértő levezeti, hogy az oroszoknak nem volt más választásuk, mint 8 év után végül megindítani a hadműveletüket, mert Ukrajna már készült arra, hogy újra, totálisan megtámadja a szakadár területeket:

Hogyan lehet az, hogy február 24-e a háború kezdete, és Von der Leyen már januárban rendel 120 hajónyi palagázt az USA-tól? Honnan tudta, hogy ez februárban szükséges lesz?

Az ukránok folytatják! Többszáz orosz nemzetiségű embert végeztek ki:

Az USA megtámadta Európa energiaellátó infrastruktúráját:

Zelensky állítólag orosz turistáknak adta ki jó pénzért olaszországi többmilli eurós villáját:

Van aki már nem titkolja a hazaárulást! A német külügyminisztert nem érdekli a német választók szenvedése, vagy véleménye, ő akkor is támogatja Ukrajnát:

Az ukránok lövik a zaporizzsjai atomerőművet, mivel az oroszok már a háború előtt elfoglalták azt, nyilván nem saját magukra lőnek. Az önellentmondás egyértelmű! Zelenszki:
"Minden orosz katonának, aki vagy az erőműre lő, vagy az erőművet fedezékként használva lő, meg kell értenie, hogy különleges célponttá válik hírszerzőink, különleges szolgálataink, hadseregünk számára"

Egy ukrajnai menekült őszinte vallomása:

Amnesty jelentés: Az ukránok iskolákat és kórházakat használnak a hadsereg bázisaként, anélkül, hogy evakuálnák a lakosságot a környékről. Számos ponton megsértik a nemzetközi humanitárius jogokat, és civilek halálát okozzák.

Felvásárolják Ukrajnát:

ENSZ jelentés: Az ukránok emberi pajzsot használnak:

Ukrajnában betiltották az orosz zenét, és irodalmat:

Betiltotta az orosz nyelvet az egyik ukrán város:

Az azovosok így feszítenek keresztre egy embert, még 2015-ben:

Az ukránok civileket gyilkolnak:

Botrány Ukrajnában! Beismerték, hogy hazudtak, az orosz tömeges erőszakról:

Csak a Youtube-ról több, mint 70ezer videót, és 9 ezer csatornát törölt le az ukrán háborúval kapcsolatban, amelyek nem az ő propagandájukat terjesztették:

Ukránok, és a szervkereskedekem:

Ukrán katonák, nem tudni pontosan mit csinálnak, mindenesetre a Helsinki bizottság támogatásával is teszik.:

Az oroszul beszélőknek nem adtak segélyt Ukrajnában:

Az ukrán könyvtárakból eltávolítják az orosz szerzőket:

Az ATV-n szakértik a videójátékot :)   

Amerikai kiképző Krivij Rihben:

Dokumentumfilm az ukránok oroszgyűlöletéről:

Dokumentumfilmben összefoglalják a dombasszi történelmet, és eseményeket.

Az ukránok elrabolták az orosz kisebbség területéről az orosz nemzetiségű árvákat a gyermekotthonokból, és eltüntették őket!
https://videa.hu/videok/hirek-politika/a-donbassz-gyermekei-teljes-film-ukran-terror-8JLjraeogtR0A4p9 Frissítés: Utána pedig Putyint vádolták meg azzal, amit ők követtek el: 

Az ukránok még az Eurovíziós dalfesztivált is elcsalták:

Ukrán bűnök:

Tomcat összeállítása az ukrajnai helyzetről:
1. rész: Probaganda
2. rész: A bucsai mészárlás
3. rész: A kramatorszki rakétatámadás
4. rész: A stratégiai helyzet
5. rész: Mariupol ostroma
6. rész: Ukrán háborús bűnök
7. rész: Oroszország stratégiai jövője
8. rész A bucsai mészárlás 2.:
9. rész Az ukránok és az oroszok beteg dolgai:
10. rész. Lakmusz tényellenőrzés:
11. rész. A katonai helyzet:
12.rész. Finnország, Svédország, és egyéb dolgok:
13.rész:
14.rész.

Az azovosok élelmiszerre cserélik ki a civileket az acélműnél!

Az ukrán bombázások mariupoli túlélőit mutatja be a Russia Today dokumentumfilmje. Megdöbbentő képsorok és történetek. Sajnos az orosz "nácizós" narratíva sem sokkal különb a nyugatinál, de mivel ilyen híradások nem nagyon törhetnek át a "NATO-médiába", a közlése mellett törtünk pálcát. A videó orosz nyelven és angol felirattal tekinthető meg.

Az izraeli katonák természetesen még mindig ott vannak, és örömmel támogatják a horogkeresztet használó, és kézlengető ukrán sovinisztákat. Hát nem érdekes?:

Amerikai atomszakértő szerint, az USA-ban olyan hülyék vannak döntési helyzetben, akik simán kirobbanthatják az atomháborút, és hogy ehhez még soha nem voltunk ilyen közel, még a kubai válság idején se:

A CNN szerint meghalt egy amerikai zsoldos, aki egy katonai magánvállalatnak dolgozott. Ilyen pl. a BalckWater is. Na ennyire nincs benne az USA...

Az EBESZ munkatársai Kijevnek kémkedtek Dombaszban:

A németek az oroszoktól ellopott pénzből akartak a gázért fizetni:

Bucsa:
Bombázástól haltak meg! A britek szerint az oroszok saját megszálló csapataikat bombázták, hogy megöljék az ukrán civileket! Logikus, igaz? 

Már 2016-ban 10ezerre tette az ENSZ Kelet-Ukrajnában az áldozatok számát:

Komcsi zsidó a cenzúráról:

Dokumentumfilm az ukránok bűneiről:



Az eltitkolt igazság az ukrán habúról:


Új VilágPanoráma - Maffia-államok háborúja:

Ukránok vérengzései a második világháborúban:


Bonnel beolvasott a megmondóembereknek, rámutatva, hogy „ahol én vagyok most, ott az ukránok követik el a borzalmakat” – utalva a donbaszi régióra, ahol már egy ideje együtt él az orosz szakadárokkal, akikről 2016-ban dokumentumfilmet is leközölt. A műsorvezetők az oroszok inváziójáról akartak nyilván hallani, de Bonnel mást tartott fontosnak...

Youtube közlemény: 2022.04.13: 
Tisztelt Megjelenítő!
Az Ukrajnában zajló háború miatt szüneteltetni fogjuk a háborút
kihasználó, tagadó vagy támogató tartalmakkal való bevételszerzést.
Az irányelveink betartatására már eddig is sor került az ukrajnai
háborúval kapcsolatos olyan állítások esetén, amelyek megsértették meglévő irányelveinket (például a veszélyes vagy becsmérlő tartalomra vonatkozó irányelvünk
tiltja az erőszakot szító és a tragikus eseményeket tagadó tartalmakkal
történő bevételszerzést). A jelen frissítés célja, hogy tisztázza,
valamint bizonyos területeken bővítse a megjelenítőknek szóló
útmutatásainkat a jelen konfliktus tekintetében.
A szüneteltetés többek között az olyan állításokra vonatkozik, melyek
szerint az áldozatok maguk tehetnek az elszenvedett tragédiákért,
illetve hasonló áldozathibáztató álláspontot hangoztatnak – ilyenek
például azok az állítások, melyek szerint Ukrajna tömegmészárlásokat
követ el, vagy szándékosan támadja saját állampolgárait.

Egyéb régi  linkek:

Finanszírozók, Soros György, Rothschild (a bilderberg -csoport egyik fő vezetője) jobbkeze,
http://cnnpressroom.blogs.cnn.com/2014/05/25/soros-on-russian-ethnic-nationalism/
és USA, vagyis akik a puccsot végrehajtják.
http://aranykorhajnalan.blogspot.hu/2014/05/9-teny-amely-bizonyitja-hogy-az.html#.U3pq0tJ_uzE

Putyin mentette ki az elnököt:
Krim, a hazatérés: http://oroszhirek.hu/2016/11/12/krim-a-hazateres-teljes-film-magyar-felirattal/

Esetleg hadiszállítmányok rajtunk keresztül?
Gladió:
http://www.scribd.com/doc/230539774/Az-ukran-drama-Kett%C5%91shatalom-Ukrajnaban-GLADIO-2014

A zsidók, és a Jobbszektor:
http://www.parameter.sk/blog/csehszlovak-kem/2014/02/25/zsido-osszeeskuves-kijevben
Drábik elmagyarázza.
https://www.youtube.com/watch?v=InBZz89zel0
Az ukránok nem engedik meg az orosz kisebbségnek a nemzeti önrendelkezést, és most ezt a nyugat sem, nem úgy, mint Koszovó esetében, pedig Koszovó szerb föld volt, míg Ukrajna egy összerakott állam, a nemzeti önrendelkezés sokkal inkább jogos. Az ukránok megkezdik az orosz kisebbségükkel szembeni etnikai tisztogatást, emberiségellenes és háborús bűncselekményeiket, a nyugati világ és "Magyarország" támogatásával!

Lugansk, kazettás bomba civilekre:

Az ukrán fegyveres erők támadását Luhanszk békés lakossága ellen:
http://www.stop.hu/kulfold/az-ukran-erok-lovik-luhanszk-lakosait/1243501/
Fehérfoszforral bombázzák az ukránok az orosz kisebbséget (mégis az oroszok ellen alkalmaznak embargot)
http://szabadriport.wordpress.com/2014/06/12/nepirtas-feher-foszforral-bombazta-a-civil-lakossagot-az-ukran-tuzerseg/
https://szabadriport.wordpress.com/2015/02/06/a-nepirtas-folytatodik-ismet-feher-foszforral-bombazza-a-donyecki-lakossagot-az-ukran-tuzerseg-18/
A médiáról:
http://szabadriport.wordpress.com/2014/06/16/a-fosodor-media-terrorizalja-a-vilagot/
Sikeres az etnikai tisztogatás, 2014. június, már több mint 100 000 orosz elmenekült szülőföldjéről!
http://hunhir.info/?pid=hirek&id=76062
Vajon miért Oroszország felé menekülnek az emberek?
http://www.oroszvilag.hu/?t1=posztszovjet_terseg_hirei&hid=5163
Már az ENSZ sem titkolhatja, ENSZ-jelentés: Kijev háborús bűncselekményeket követ el Donbasszban
http://balrad.wordpress.com/2014/06/20/ensz-jelentes-kijev-haborus-buncselekmenyeket-kovet-el-donbasszban/
http://www.ohchr.org/Documents/Countries/UA/HRMMUReport15June2014.pdf
(innen: http://www.ohchr.org/en/countries/ENACARegion/Pages/UAIndex.aspx)
http://kuruc.info/r/39/129625/#ixzz35eKmZpv2
https://www.youtube.com/watch?v=EakHKfDtrl4&feature=youtu.be
Civilek meggyilkolásával vádolják Kijevet az ukrán légierő által lebombázott kelet-ukrajnai Kondrasova falúban:
http://kuruc.info/r/4/129977/
Az ukránok és bilderbergék ki akarják éheztetni az orosz kisebbséget:
http://www.hidfo.net/2014/07/10/ennel-nincs-lejjebb-az-ukran-kormany-lopja-gabonat
Orosz kisebbség gyilkolása:
https://www.youtube.com/watch?v=awMXECJqURk
https://www.youtube.com/watch?v=BUILJG1vOOQ&feature=youtu.be
Népirtás:
https://www.youtube.com/watch?v=XzSlHzGdZ0E
http://szabadriport.wordpress.com/2014/07/23/18-brutalis-video-az-ukran-tuzerseg-nepirtasarol-luganszkban-magyar-felirattal/
Civilek bombázása:
https://www.youtube.com/watch?v=WwyqTOsk5TQ&feature=youtu.be
Ukrán háborút tervező emberjogi szervezetekről videó.
https://www.youtube.com/watch?v=FHhftEaXZGE#t=32
A Britek gyártják a hazug bizonyítékokat az ukránoknak:
https://www.facebook.com/titkolthirek/photos/a.624732807620497.1073741866.167654416661674/695596670534110/?type=1
Kelet-Ukrajnában humanitárius katasztrófa:
https://www.youtube.com/watch?v=XzSlHzGdZ0E
Üzenet a Szlovjanszkot megszállva tartó ukrán katonáknak:
https://www.youtube.com/watch?v=QQVip2Wkc4o
Ukrajnában a soviniszták a hatalmon, zsidó miniszterelnökökkel, zsidó támogatással, Izraeli forradalmár különítménnyel. Milyen érdekes, amikor a rothschild cionista nyugati demokráciák ezen saját kreálmányú sovinisztákat támogatja:
https://www.youtube.com/watch?v=NKuDzXAgdf4

Az ukránok aljas indokból lelőttek egy utasszállító repülőt?! :
http://www.antalffy-tibor.hu/?p=14767
Rengeteg hír és videó az ukrán állapotokról:
http://balrad.wordpress.com/
Rengeteg magyar nyelvű videó az ukrán állapotokról, és a bűntettekről:
https://www.youtube.com/channel/UCrzdet03VSg4LT1ImPeA2HQ
Német képviselőnő beszéde Merkel árulásáról:
https://www.youtube.com/watch?v=20gV5zjmd1w
Német újságíró a hazudozásukról:
https://www.youtube.com/watch?v=sy9KFOVf8Ro
Tovább él, és virul a korrupció Ukrajnában:
http://www.oroszvilag.hu/?t1=oroszorszag_hirei&hid=5457
Holland értelmiségiek levele Putyinhoz:
http://drabikjanos.com/2014/11/19/holland-ertelmisegiek-levele-putyin-orosz-elnokhoz/
Újabb hamis zászlós művelet?
A szakadároknak semmi érdekük polgári célpontokat lőni, mert a bilderberges médiaterroristák így is ellenük hangolják a közvélemény. Ráadásul a repülőlelövéssel is őket vádolták meg, és jól tudják, egy ilyen cselekményt világszenzációként tálalnak, míg a napi szinten történő egyértelműen ukrán háborús bűncselekményekről hallgatnak. Ráadásul valamilyen rejtélyes csoda által, rekord gyorsasággal még a célzásért felelős, vagy abban bűnrészes szakadárokhoz átálló rendőrt is elkapták. Vajon átsétáltak a szakadárokhoz, és megkérték fáradjon velük? Sőt, az Ebesz is rekord gyorsasággal vizsgálta ki az esetet, valamiért Izraelben nem ilyen hatékonyak... Ráadásul Mariupul vegyes város, ha állítólag az ukrán-orosz arány 60-40 százalékos, a lakosság 80%-a oroszul beszél. Itt se fogjuk megtudni soha a tutit...
http://www.origo.hu/nagyvilag/20150125-vallaltak-a-szakadarok-a-mariupol-elleni-tamadast.html
Angolul beszélő katonák Mariupulba:
http://oroszhirek.hu/index.php/video/4317-angolul-beszelo-katonakat-videoztak-mariupol-raketatamadasa-utan-video
Talán bejöhet proxin keresztül:
http://rt.com/news/226079-ukraine-foreign-military-mariupol/
Soros György még több pénzemet vonná el az orosz nemzetiségűek gyilkozáslásához:
http://www.hidfo.net.ru/2015/01/28/soros-gyorgy-utasitja-az-europai-uniot
Így hazudik a hiteles nyugati propagandagépezet:
https://kuruc.info/r/4/152956/
Egyik zsidó miniszterelnök váltja a másikat...:
https://kuruc.info/r/6/157606/
A "magyar" kormány, és a politikai (a "baloldal" is) és gazdasági elit teljes mértékben támogatja bilderbergék bűncselekményeit, ezért bűnrészesek, amiért felelniük kell! A felelősségükben osztoznak azok is, akik bilderberges pártokra szavaztak (a Jobbik kivételével mindegyik parlamenti, és "baloldali" párt az)!
A cionista jogvédők kussolnak! A teljes cionista média kussol! Hendéék Orbánnal az élén aktívan támogatják az emberiség ellenes és háborús bűncselekményeket!
http://kuruc.info/r/2/129104/
A "magyar" pártszurkolók mit csinálnak? Cionista, hazug szarkupac pártcsicska újságírókért, meg tv-kért tüntetnek, amikor embereket gyilkolnak a szomszédunkban! És ezek ugatnak holokausztról nagy mellénnyel! Na megyek hányni!
Szégyelljék magukat!
Kik szervezik a Putyin ellenes tüntetéseket?
http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=8673

--------------------------
                   











                          
                                 


                                

Zárszóként!
Nem felejtsük azt se el, hogy nekünk magyaroknak jelenleg nem az oroszok, hanem az ukránok az  ellenségünk!  Jelenleg nem az oroszok tartják megszállás alatt Kárpátalját se, hanem az ukránok, valójában ők jelentik ránk a veszélyt, és nem az oroszok akarnak kiirtani,  hanem az Amerikát is mozgató zsidók! 
A mi érdekünk, nem a minket  tönkre tevő oroszellenes embargózás! A magyar érdek a függetlenség, valamint a népünk megmaradása, gazdasági, stb. fejlődésünk (amihez szükségünk van az olcsó orosz erőforrásokra), és a mi területi sérthetetlenségünk,  mégpedig Kárpátalját is beleszámítva, ami mindig is a miénk volt, miénk, és miénk lesz!  Ha átnézted a linkeket, akkor láthattad, hogy ez a háború sem úgy kezdődött, hogy a sértett visszaütött, és nem úgy, hogy Putyin egyik nap felkelt, és azt gondolta, ma ok nélkül megtámadja a szegény ártatlan ukránokat, mint ahogy pl. a magyarellenes zsidó buzi Fiderikusz  (elrettentő példa a zsidó "egyoldalúságról") és barátai szeretné velünk elhitetni! Nekünk, magyaroknak jelenleg nem az oroszoktól kell félni, hanem a szövetségeseinknek hazudott ellenségeinktől, a zsidóktól, a NATO-tól, az EU-tól, a szomszédjainktól, és a hazai balliberális, valamint álnemzeti magyarellenes szekértolóiktól, akik az érdekeinket folyamatosan támadják! Köszönd meg nekik, ha nincs már pénzed megvenni a TuriRudit a közértben, egyébként nemsokára a parizert se fogod tudni!
Tehát jelenleg nem az oroszokat kell megállítani, hanem ezeket! 
Nincs béke, háború van, itt is!