2014. május 10., szombat

Átverő új mozgalmak


Az újabb nagy átverés!
Erős a gyanú, némely esetben bizonyítható is,  hogy bizonyos mozgalmak mögött valójában a globális bankárelit áll!
Az elit több taktikát, technikát is használ. Például: akadályozás, támadás, atomizálás, dezinformálás, ossz meg, és uralkodj, vallások, újbeszéd, egyéb hülyítések.
 Ha pedig az elit,  valamit már nem tud egyenesben megakadályozni, akkor annak az élére áll és eltéríti! Ezek a rendszerek:
(Pl.: Zeitgeis,  Kulturális Kreatívok,  Feltétel nélküli alapjövedelmet, Képviseleti demokrácia, Occupy mozgalmak, Szentkorona humbuk, stb.) A legeslegújabb pedig a klímavédelem!
 vagy olyan programokat tartalmaznak, amelyek a globális elit céljaival is azonosak, vagy olyan apró betűs veszélyforrások vannak elrejtve, amely ugyancsak a globális diktatúra kiépítéséhez vezetnek, vagy nem bántja az elitet, a lényegi változtatás helyett csak egy eltérítő dolgot követelnek, vagy megvalósíthatatlan utópia, amire már csak néhány száz évet kell várni, de addig is megy vele az időnk, energiánk, vagy logikátlan, és csak nagyobb káoszt okoz, ami szintén az elit érdeke lehet, amennyiben azt ők irányítják! Néha a globális bankárelit támogatása konkrétan bizonyított, pl. a bankárok ellen fellépő Occupy mozgalom esetében, de ezekről később, ahogy lesz időm!

A Zeitgeist (korszellem) mozgalom kritikája! 

 A problémákat helyesen ismerik fel, és nagy százalékban helyes irányban keresik a válaszokat. Természetesen sok minden még nem kidolgozott részletesen, és még nagyobb fehér foltok is vannak, de ez nem lenne a baj. Viszont gond az, ha a feltett kérdésre nem válaszol valaki őszintén, és csak homályosít, vagy terel, mint ahogy az a Gyakori kérdések menüpont alatt szerepel. 
Az „apró betűs részekben” viszont kifejezetten komoly veszélyforrások vannak!

Idézet a Zeitgeist mozgalomtól:
A Zeitgeist Mozgalom nem egy politikai mozgalom. Nem ismer el nemzeteket, kormányzatokat, fajokat, vallásokat, hiteket vagy osztályokat.

Már az első mondatban hazugságon kaphatjuk őket, hiszen mi a rák, ha nem politikai mozgalom!?
A politika a közös ügyeinket jelenti a közéletet, ezért mindenki politizál  különösen az, aki aktívan akarja a közös ügyeinkbe beleszólni!
A történelmi tapasztalataink szerint a balliberális oldal használja rendszeresen azt a hazugságot, hogy önmagukat nem politizáló civileknek mutatják be, mert azt gondolják, hogy a tudatlan emberek szemében hitelesebbek és megbízhatóban tűnnek fel, evvel a buta és hazug állítással!

Szüntessük meg a nemzeteket, mondják! 
A nemzetek a történelem során a rendszerek felett álltak, mégpedig azért, mert ősi természetes módon létrejövő, a génjeinkben hordozott programból ered. A szüleinket a testvéreinket közelebb érezzük magunkhoz, mint más idegen embereket, tetszik, nem tetszik, így van! . Mint ahogy a család is természetes és értékes, a nemzet is az. A család fogalmak ugyanis egyre szélesebb halmazokban terjednek ki, először a szűkebb család, majd a tágabb, a barátokkal együtt, utána a nemzet, a fehér ember (a mi szemszögünkből), az emberiség, és a földi bioszféra. Rasszista, vagy nem, de ezt az állatvilágban is meg lehet figyelni. Teljesen természetes az, ha azokat az embereket közelebb érezzük, magunkhoz akiknek ősei azonos történelmi eseményeket éltek meg, akik hasonló tudásörökséget kaptak (kultúra), akiknek sorsa és gyökere is hasonló, akikek a nyelvük azonos, sőt, bármilyen felháborító is, néhány liberális deviáns számára, genetikailag is közelebb vannak hozzánk. Például a genetika miatt is nem szexelünk majmokkal, legalábbis a többség! 
Nemrég láttam a tv-ben, hogy elcseréltek a kórházban két csecsemőt, a szülők rájöttek, és bár évek teltek el, és a gyermeket nem cserélik vissza, mégis rendszeresen találkoznak, mert csak kötődnek a vér szerinti gyermekeikhez is. Azt is megfigyelhetjük, hogy általában nem sírunk (bár én valóban elszomorodom kicsit), ha egy hangyára véletlenül rálépünk, és ez a genetikai távolság miatt is magyarázható!
 A nemzet is természetes családhalmaz, csak szélesebb, ami a szűkebb családhalmazokat tartalmazza és amely része a szélesebbeknek is.



Mint, ahogy a társadalmi atomizálást is azért találták ki, hogy az egység megtörésével uralkodni lehessen, legyengítsék az egyént, úgy a tapasztalataink szerint is a nemzetközösség szétverését is erre használták. Az osztrákok, a szovjetek, és mások (akik közben nagyon is nacionalisták voltak) hirdették itt ezen alattomos szándékkal a internacionalizmust. „Foszd meg a népet múltjától, s azt tehetsz vele, amit akarsz.” A jelen korban is , nem véletlenül szitokszó a nacionalizmus, vagyis a nemzetcsalád szeretete! 

 Ha valaki azt hirdeti, hogy a nemzetek felszámolása kell a háborúk megszüntetéséhez, az olyan, mintha az mondaná, a szűk család betiltása kell ahhoz, hogy az emberek jobban szeresség egymást! Nem a családok léte miatt vannak háborúk, hanem mert valaki uralkodik a másikon, és az ebből fakadó igazságtalanság miatt! Ha a családokat felszámolod, akár a nemzetcsaládot, attól a kínai varrónőt nem fogom magamhoz közelebb érezni, de a saját anyámat, és  testvéremet fogom sokkal távolibbnak. Ez ahhoz vezet, hogy kevésbé fogunk kiállni egymásét, a kohéziós erőnk megszüntetésével az emberek atomizálódnak, így könnyebben le lehet igázni őket! Régi trükk! Több ezer éve használják! 

Sőt a sok nyelv eltörlésének ötletét nemrég hallottam a Klubrádióba, hiszen az is megosztja az embereket, és ha ez valóra válik, attól lesz sokszínűbb lesz a világ...

A közösségek rombolásával éppen az emberek önérvényesítésének erejét veszik el!

A nemzetek megszüntetésének a gondolata a történelmi tapasztalataink alapján legtöbbször cionistáktól eredt, akiknek viszont eszük ágában nem volt saját identitásukat felszámolni! Ebből is, arra lehet következtetni, hogy a Zeitgeist és a képviseleti demokráciát követelő emberiseg.hu mozgalmak mögött is cionisták állnak! 

 Az mondják hogy nem akarnak kormányozni, mert nem lesznek politikusok, a döntetéseket számítógépek hozzák. 

Mayer Amschel Rothschild mondta: "Add nekem egy ország pénzügyeinek irányítását és nem érdekel kik hozzák a törvényeit" 
 Lehet az örökösének már ez lesz a mottója?: 
Add nekem a világ számítógépeinek programozását, és könnyebben kiirtalak benneteket! 
Ugyanis a számítógépek nem hoznak döntéseket, hanem csak a programozó akaratát teljesítik!
Miközben az emberekből birka konzumidiótákat csinálnának... 
Ha pedig elérnénk, a mesterséges intelligencia olyan fokát, ahol a számítógépek tényleg saját döntésekre legyenek képesek, akkor avval meg a Terminátor világa valósulhatna meg...

 Azt elismerik, hogy egyes körök, mint például a Bilderberg-csoport világkormányt akar,  és evvel világuralmi diktatúrát létrehozni.
Érdekesség, hogy már a biblia is ír róla (ok. ez nem elég tudományos, de bárkitől is származik, miért ne figyelnénk a figyelmeztetésére?), erről ír a hamis Cion bölcseinek a jegyzőkönyve (aminek érdekessége, hogy eddig mégis pontosan bekövetkezett az, ami szerepel benne), de sok régebbi, és újabb összeesküvés elmélet szerint is, a világuralmat úgy szerzik meg, hogy a először tönkre vágják a fennálló rendszert, ami már nem tud tovább működni, majd úgy lépnek fel, mint világmegváltók, akik a problémákra tudják a megoldást, és nemcsak megmentik az emberek életét, hanem boldogságot és jólétet hoznak az egész emberiségnek. Amikor viszont övék lesz a hatalom, akkor létrejön a történelem legerősebb, és globális diktatúrája 
A Zietgeist mozgalom alapítója azt mondja hogy ők nem a Bilderbeg-csoport köpönyege mögül bújtak elő, de ezt semmivel nem tudja bizonyítani, és semmilyen garanciát nem tud erre adni! Közben pedig elmondja, hogy ideiglenesen, amíg a számítógépek nem veszik át teljesen a politikusok helyett az irányítást, szükség lesz egy világkormányra. Ez kezd elég büdös lenni... 
Az EU-val éppen az a bajom, hogy ha valamilyen gondom van, akkor itt még Magyarországon akár személyesen is tudok találkozni a képviselőmmel, sőt tudok írni a miniszternek, talán találkozni is, vagy egy illetékessel, aki tud segíteni a felmerülő problémába, esetleg megdobni tojással, de az EU-ban már nyelvi, távolsági és "magassági" szakadékok vannak számomra! Vajon hogy tudnám elérni a világ uralkodóit, elolvasnák-e a levelemet, főleg, hogy tudnék beszélni vagy megértetni valamit egy számítógéppel? 
Egyáltalán, amit leírtak azt jelenti, hogy megszűnne minden beleszólásom a közéletbe, illetve azon keresztül megszűnne minden kontrollom az életem irányítása felett! Még ha valóban jó szándék vezeti is a Zeitgeist mozgalom irányítóit, (vajon miből készítik a filmjeiket?) akkor is történelmi tanulságunk, hogy mindig vannak, akik uralkodni akarnak és eddig minden rendszer előbb-utóbb diktatúrában végződött még az is amit jó szándékkal hoztak létre! Mi a garancia, hogy ez a világméretű rendszer kivétel lesz? Mi a garancia, hogy nem a Bilderbergék átverése? Egy diktatúra erősebb, ha nagy méretű, hiszen, ha egy 10 milliós országban az 5% ellenálló az ötszázezer, egy 1 milliárdos rendszerben az 5% 50 millió. Ha százalékban nincsenek is kevesebben de mivel az ellenállás soha nem azonos időben és egységben jelenik meg, a vele szembemálló hatalom viszont állandó és egységes, így sokkal nagyobb erőforrása van az elnyomásra egy nagyobb rendszerben. Magyarul azt állítom, hogy egy kis ország diktatúráját szerintem könnyebb megdönteni, mint egy több százmilliós országét. 
A másik, hogy a Ziegest rendszere erőforrás alapú társadalom, ami nagyon jó, de ha ez diktatúrával fog párosulni megdönthetetlen lesz! A diktatúrák ugyanis leginkább gazdaságilag estek szét, a forradalmak már csak az utolsó döfésnek számítottak a meggyengült rendszeren. Egy gazdaságilag fenntartható diktatúra, az idők végezetéig fenntartható lesz, ezért is fontos az óvatosság! Már csak ezért is, mert az emberiség új korszakba lépett! Az uralni már nem uralkodást jelent! Az uralkodásnak a történelem folyamán két haszna volt, egyrészt pszichológiai (a pszichopaták részére), másrészt leginkább gazdasági hasznot jelentett. A 21. században egyre kevésbé van értelme az emberek feletti uralkodásnak, ugyanis egyre inkább a gépek dolgoznak, és nem az emberek. Ezért egyre több ember semmilyen hasznot nem tud nyújtani a gazdasági elitnek, sőt, egyenesen terhet jelentenek, hiszen meg kell osztani a földi javakat velük.  Ez a teher pedig meghaladja a pszichológiai hasznot. Mit csinálunk, ha valami terhet jelent számunkra? Megpróbálunk megszabadulni tőle! Tehát az uralomnak már az a célja, hogy kiirtsa, első körben kb. az emberiség 80%-át (rothschild cionizmus
http://munka-hely.blogspot.com/2014/06/hatterhatalom.html).
 Hol durvább (háborúk, mérgek, stb.), hol lágyabb módszerekkel (liberalizmus, vadkaitalizmus, a túlmunka és munkanélküliség rendszerével, ahol csak az a cél, hogy ne tudjál szaporodni).

Mondhatnánk azt is, hogy egy olyan diktatúrát nem is akarna senki megdönteni, amit e mozgalom hirdet, kérdés azonban, hogy az odáig vezető úton eljutnak-e a célhoz, egyáltalán el akarnak-e jutni!
A rendszerükben a gyakorlati működésében nem az van belekódolva, amit hirdetnek! 

A nemzetek felszámolásába nem csak azért nem mehetünk bele, mert önmagában természetellenes deviáns gondolat, vagy mert a nemzetcsaládot is értéknek tekintjük, hanem mert olyan szintű kockázatot hordoz, amit soha nem szabad felvállalnunk! A nemzetállamok fennmaradása a kockázatok diverzifikációját jelenti, még akkor is, ha a rendszerek és a kultúrák minden országban  nagy mértékben hasonlóvá válnak! 

A technológia, ami az embert boldoggá tehetné, már réges-régen rendelkezésre áll. Nem a technológiát kell fejlesztenünk, hanem társadalmat. A Zeitgeist példákat mond arra, mi a baj a társadalmunkkal, és rámutat arra, hogy etikátlanok vagyunk, közben pedig mégis a technológia fejlesztésével akarja megoldásokat találni. Ez egy ellentmondás! A Zeitgeist azt hazudja, hogy a technológia fejlesztésével érhetjük el a boldogságot, miközben a boldogsági indexek azokban az országokban a legmagasabbak, ahol alacsonyabb a technológiai szint! A technológián valójában már semmit nem kell javítani, talán összességében még több új problémát okoz, mint amit megold. A társadalom fejlesztésére kell koncentrálni! Csak az etikát kell működtetni, és fejleszteni, és egy olyan társadalmi rendszert felállítani, ami kizárja, hogy az egyik ember uralkodjon a másik felett, és biztosítja azt is, hogy a józan ész győzedelmeskedjen. http://kozvetlendemokracia.blogspot.hu/

Ha a világban az etikátlanság a probléma, akkor azt kell orvosolni, és nem a technológiát kell fejleszteni. A Zeitgeist nem tesz mást, mit terel, eltérít!

Ne felejtsük el, szinte minden mozgalom, eszme, eddig átverés volt, amely széles körben ismertté válhatott! Még a bolsevizmust is a bankárelit pénzelte! Pénz nélkül nemigen lehet sajnos labdába rúgni! A zeitgeist pedig nem hajlandó felfedni, kinek a tulajdonában lesznek a számítógépek,  kik fogják a döntéseket meghozni a konzumidiótákká tett emberekről!

A válság az emberi viselkedésben van (Hetesi Zsolt), az emberi önzésben, a kapzsiságban, a kielégíthetetlenségben, felhalmozásban, az erkölcs hiányában, "jogom van vagy/és lehetőségem, tehát elveszem" szemléletben, az elferdült értékrendben, a közömbösségben, az egyensúlyra, az igazságosságra való képtelenségben, abban, hogy egymással szemben akarunk többek lenni, nem együtt, ill. hogy az egyik uralkodni akar a másikon, a közösségi gondolkodás helyetti individualizmusban, stb.
Az egyik legnagyobb bűn pedig a közömbösség!

Az igazságot keresd, szeretetet, igazságosságot, arányosságot, és etikát gyakorold, és a józan észre törekedj, mert ezek az alapértékek a legfontosabbak!

Hogy elkerüljük az átverést, egy egyszerű módszert javaslok!

Az emberi agy képtelen felfogni a milliós mennyiségeket és struktúrákat! Ezt nem én mondom, hanem tudósok! Emberek milliói lottóznak, és képtelenek felfogni, hogy egy a negyvennégymillióhoz olyan kicsi esély, hogy teljesen ésszerűtlen, amit csinálnak. Még akkor sem tudják felfogni mennyire kicsi ez az esély, ha azt mondom nekik, hogy annak sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy a villamos elüsse őket! Ha viszont azt mondom 20 ember, vagy 100, azt el tudod képzelni és át is tudod látni!  A milliós társadalmunk átláthatatlan azért is, mert nem közvetlen, hanem áttételeken keresztül működik. A legtöbb ember ezért nem tudja felfogni azt sem, hogy mi az állam!  Például, nyugdíjasok milliói azt hiszik, hogy az államtól kapják a nyugdíjat, de abba képtelenek belegondolni, hogy a fiatalabb dolgozó generáció tartja el! Csak azért, mert a struktúra bonyolultsága miatt nem közvetlenül te adod át neki a pénzt, hanem a portás hozzá valami állami izétől! Próbáld ki, mond meg egy nyugdíjasnak, hogy te tartod el, iszonyúan fel lesz háborodva! Azt fogja mondani, hogy ő már megdolgozott vagy befizetett valahová valamit, pedig valójában ő is csak a szüleit (sokkal alacsonyabb szinten), meg aki szült, a gyermekeit tartotta el, de jelenleg mégiscsak eltartott! Amikor nem volt nyugdíjuk, akkor persze szültek, amikor lett, azt gondolták, majd az állami nyugdíjból ellesznek, egy áttétel a postás került a rendszerbe és már nem látták át, hogy gyerek nélkül nincs nyugdíj! A társadalmunkat átláthatatlanná teszi még, hogy a jogszabályokat  az elit direkt el is bonyolítja, így a kiskapukat elrejtve könnyen tudjon mozogni, míg az átlagembereket a szabályok lekorlátozzák! A szabályokat az elit hozza, ne legyenek kétségeid!

Ahhoz, hogy átlássuk egy rendszert, hogy a lényegét meglássuk, le kell egyszerűsítenünk, mint a matekba! 

Képzeljünk el egy elzárt 100 fős társadalmat, egy Dél-Amerikai őserdei indián közösséget vagy egy oda lezuhant repülőgép 100 fős túlélő tagjait!
Húzzuk rá erre a kis közösségre azt a rendszert, amit éppen be akarnak adni nekünk, amivel éppen át akarnak ejteni! Itt mivel kicsi a létszám és a kapcsolatok közvetlenek, rögtön ki fog ugrani, ha valaki uralkodni vagy parazitáskodni akar rajtad, vagy egyszerűen csak logikátlan, igazságtalan vagy káros következményekkel jár az elmélete!

Tehát lezuhan a repülőnk a dzsungelbe. 100-an vagyunk túlélők. van 25 gyerek, 30 idős és beteg, róluk gondoskodni kell, a többiek pedig elosztják a munkát. Az egyik vízért megy, a másik felmegy a dombra körülnézni, a harmadik átnézi a csomagokat, a negyedik megpróbálja megjavítani a rádiót, stb., de van 15 ember, akik azt állítják, hogy ők nem akarnak semmit csinálni, de nekik jár a forrástól hozott víz, a csomagokban talált konzerv, mert nekik jár a feltétel nélküli jövedelem! Nem röhögnénk őket körbe? Mind a kettőt el kell osztani igazságosan, a munkát is, nem csak a javakat, és először a munkát mert abból lesznek a javak!

Erre avval fognak válaszolni, hogy kétségbeesetten megkeresik mi a különbség a kis populáció és a milliós populációval rendszer között, és felhoznak egy nem releváns különbséget, például, hogy a nagyobb populáció tud számítógépet gyártani, míg a kicsi nem, és erre hivatkoznak, hogy nem jó az összehasonlításod. Erre a válasz,
hogy itt nem arról megy a vita, hogy egy kisebb számú, mondjuk 100 fős emberi populációban mennyivel lassabb a technikai fejlődés egy milliárdos populációval szemben! Ezért pontosan a te példád nem releváns! Két ugyanolyan társadalmi berendezkedésű társadalom van összehasonlítva, csak az egyik kis létszámú, amely átlátható, ahol a kapcsolatok és a folyamatok közvetlenebbek, pl. a nyugdíjat nem a postás hozza valamilyen állami izétől, hanem látja az öreg, hogy a fiatalabb vadász zsákmányát eszi,  ezért átláthatóbb így a példa és ezért kiugrik az elméletetek hibája! Ekkor már közel vagy a kitiltáshoz és a törléshez. Például a Feltétel nélküli alapjövedelmet követelő mozgalomnál elég volt az alábbi hozzászólás:

"A munkanélküliség felszámolása az első lépés a társadalmi rendszerváltásban, nem az egyetemes alapjövedelem! A munkanélküliség pár hónap alatt felszámolható a munkaidő szükséges mértékű csökkentésével és a jelenlegi társadalmi struktúrába is beilleszthető. Másokat is oda kell engedni a munkapadhoz, ez lenne a valódi szolidaritás egymás iránt, ezenkívül igazságos és megvalósítható! Az egyetemes alapjövedelem ellenben nem az! Vajon miből fizetnénk ki havi 84 000 forintot mindenkinek? Nem is beszélve arról, ha mégis meg tudnánk tenni, több negatív hatása lenne, mint pozitív! Így az egyetemes alapjövedelem követelésével a mozgalmatok csak viszi az időt és eltérít attól, amit valójában kellene csinálni!"

Bizony ezek beszélnek toleranciáról, szólásszabadságról, demokráciáról, sokszínűségről, emberi jogokról, szabadságról, méltóságról, de ha nem azt fújod amit elvárnak, nincs náluk nagyobb cenzor és diktátor! Érvek helyett a szemedet lövik ki, a neten min. törölnek és letiltanak...

A másik, amit javaslok, Cion bölcseinek jegyzőkönyvei, mivel aki ezen diktátorok kézikönyvét elolvassa, nehezebben megvezethető.
Mi is ez:
http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0407.htm
A mű...:
http://www.freepress-freespeech.com/holhome/konyvek/bolcs1.htm

Hívőkhöz:
Az emberek többsége hajlamos arra, hogy kritikátlan hívővé váljon! Politikailag is, pártokkal kapcsolatban is! Hogy egy kuruc hozzászólót idézzek: 
"Az igazság sohasem fél a hazugságtól, mert az igazság tudja, hogy ha mindkettőt megismerheti az ember, akkor el tudja dönteni, hogy a kettő közül melyik az igazság és melyik a hazugság. Ezt a hazugság is tudja. Éppen ezért a hazugság mindig fél az igazságtól, és mindig el akarja titkolni az igazságot. A hazugság csak és kizárólag akkor életképes, ha az igazságot mellette nem ismerheti meg az ember. Ez az oka annak, hogy a hazugság mindig be akarja tiltatni az igazságot, ugyanakkor az igazság sohasem akarja betiltatni a hazugságot. Mert az igazság a hazugság mellett is igazság marad. Ha valaki be akar tiltani valamit, az mindig a hazugság védelmében történik. Ez ilyen egyszerű.
Tehát a gondolatok bármilyen üldözése, tiltása, megbélyegzése kivétel nélkül, minden esetben a sötét erők műve, annak érdekében, hogy a hazugságot ültethessék az igazság helyébe.
Aki a tiltás mellett van, az a sötét erők képviselője, akár elfogadja ezt a tényt, akár nem...... - P.A."
Tehát az igazság nem félhet a kritikától! Sőt, a kritikára óriási szükség van, mert nélküle a legnagyobb valószínűséggel a tévedés és a hazugság lép az igazság helyére! 
Minden ami írva vagy prédikálva van, közvetlenül az embertől származik! Hogy ezen ember Istentől kapta amit átad vagy sem, nem bizonyítható! Ha valaki Istent keresi, annak is, elsősorban az igazságot kell keresnie! Egyedül az igazság származhat közvetlenül Istentől! Az nem bizonyítható, hogy létezik Isten vagy sem, de ha valamit, az igazságot és az igazságosságot bizonyosan vehetjük Istentől származónak vagy ha valaki nem hívő, egyenértékűnek Istennel! Nézőpont lehet több, de igazság csak egy lehet! Nem biztos hogy elérhető, de törekedni kell rá, hogy a lehető legközelebb jussunk hozzá! A világ legnagyobb rákfenéje, hogy a többség képtelen az igazságosságra! Ezért élünk a pokolba és nem a paradicsomba! A legnagyobb szükségünk az igazságra, igazságosságra van!

Anarchizmus:


Az anarchisták szerint, ha az államot, azaz egy nagyobb, általában nemzetközösség spontán rendjét felszámolják, akkor az adott kisebb lokális közösségek spontán rendjében megszűnne a globális elit irányító szerepe. Valójában nem történne más, mint a túlszaporodott bolygó, hatékony embermilliós, milliárdos szervezettségének szétesésével, a modern egészségügy, a szociális rendszer, a katasztrófavédelem, a tudomány, az oktatás, az ipar, és a mezőgazdaság megszűnne, az igazságszolgáltatás, és rendvédelem hiányával, a lokális elit korlátlan terrorja elszabadulna, majd azok egymás közötti hatalmi harcán, vagy rosszabb esetben a lövöldöző anarchista "forradalmárokon" keresztül újra átvenné a hatalmat a globális elit, immár megszabadulva az emberiség zömétől. A gyakorlatban, mivel az emberek többsége ennyire nem hülye, az anarchizmus csak a rothschild-féle globális elit megosztó, felforgató, a nemzeteket felszámolni törekvő az első kiirtandó célpontot, a fehéreket rasszistázó, fasisztázó tevékenysége, amellyel meggyengítik a társadalmakat, és népeket, hogy uralni, és kiirtani tudjanak! Tehát az egész egy  átverés! 
Hogy milyen is a viszony az anarchisták (egyéb balliberálisok), és a globális elit között, annak bemutatására legjobb példa, hogy milyen viszony volt a szabadkőműves Trockij, Lenin, és társaik, akik meghirdették az európai proletárok kapitalisták elleni forradalmát, és a szintén szabadkőműves legnagyobb kapitalisták, a Rothschildok, a Warburgok, a Rockefellerek, ill. a Wall Street között, akik finanszírozták őket, és akik nélkül soha nem kerültek volna hatalomra a bolsevikok! 


Feltétel nélküli jövedelem!

A baliberális oldal trójai falova. Evvel akarják a kormányzást megszerezni. Az elképzelést Rothschildék támogatják, így a rothschild cionisták, vagyis főleg a zsidók terjesztik (LMP=SZDSZ2.0, DK, stb.). 
(Rothschild cionizmus. A demokratikus, liberális, vadkapitalista rendszer, minden szinten, a népek szintjén is működik. Azaz a világ vezető elitje, vagyis Rothschildék, a zsidó népnek vezető szerepet szánnak a diktatúrájukban, cserébe pedig a zsidó nép, támogatja Rothschildékat a törekvéseikben. Azonban a zsidó népet is, nemcsak felhasználják, de akár feláldozzák is, ha kell, de mivel a zsidó nép jelenleg nyertes pozícióban van, addig ez nem téma náluk...)
Legfőbb érvük a feltétel nélküli jövedelem mellett, hogy a robotok úgy is átveszik az emberek munkáját, leginkább az általuk tenyésztett alacsonyan szocializáltakét, akik amúgy se munkaképesek, ezért már nem is kell elvárni tőlük, hogy bármit hozzátegyenek a társadalomhoz. Szerintük mint a víz, javaink ingyen vannak, ezért azok alanyi jogon járnak mindenkinek. Valójában a vizet is meg kell tisztítani, el kell vinni a fogyasztási helyre, majd újra el kell szállítani, és újra meg kell(ene) tisztítani. Annyira van ingyen, hogy csak ennyi munka van vele! 
A közélet leglényegesebb kérdése az, hogy valakik uralni akarják a többieket, és az ebből adódó munka és javak igazságtalan elosztása. Ők azonban csak a javakat akarják elosztani, azt is igazságtalanul. Valójában mind a kettőt el kell osztani, a munkát és a javakat is, igazságosan. Először a munkát, mert abból származnak a javak! Ráadásul még egyáltalán nem vették át a robotok minden területen a munkát az embertől, sőt, nem is csak egyszerűen munkanélküliség van, hanem a túlmunka és a munkanélküliség rendszere, így együtt. Eről és arról sem akarnak beszélni, hogy egyesek uralni akarják a többieket, amit tényleg fel kéne számolni, helyette evvel terelnek! A feltétel nélküli jövedelem hatása az lenne, hogy még több javainkat vonnák el az alacsonyan szocializáltak részére. Ne felejtsük el, a feltétel nélküli jövedelem modellje a leggazdagabb, uralkodó gazdasági elitet nem érinti! A javakat a normális emberektől, a dolgozóktól kívánja elvonni az alacsonyan szocializáltak részére, nem a gazdagoktól, mivel a gazdagok meggazdagodását nem korlátozza, a gazdagságot nem korlátozza, az ordítóan magas vagyoni különbségeket, amelyek igazságtalanok és etikailag nem védhetőek, hosszabb távon nem számolja fel. Rothschildék tovább uralhatnak, és gazdagodhatnak. 
Avval érvelnek, hogy ha mindenkinek van feltétel nélküli jövedelme, akkor a bérek magasabbak lesznek, mert az embereknek nem kell elvállalniuk annyi munkát, olyan alacsony fizetésért. Ha kevesebbet dolgoznak, akkor csökken a munkanélküliség, ha pedig csökken a munkanélküliség, akkor nőnek a bérek. Ez elég meggyőzőnek hangzik első hallásra. Hol van akkor ebben a hiba? 
Hát ott, hogy ez csak nagyon rövidtávon működne így! A feltétel nélküli jövedelem következménye ugyanis az lenne, hogy a társadalomban tovább terjedne az alacsonyan szocializáltak aránya. Teljesen liberálbarom elképzelés abban hinni, hogy olyan kultúrák, amelyeknek lényege a másokon való élősködés, a feltétel nélküli jövedelemtől elhalnának, sokkal valószínűbb, hogy megerősödnének, és továbbterjednének. A feltétel nélküli jövedelem nem tartalmaz családtervezést sem, de még azt sem, hogy ezt a kultúrát el kéne törölni. Ugyanis az alacsonyan szocializáltság alatt nem értünk mást, mint egy-egy népség, vagy réteg kultúráját, valójában annak a polkorrekt megnevezése.
Vajon a feltétel nélküli jövedelemtől elkezdenének tanulni, dolgozni, és kultúrájukat kidobnák az alacsonyan szocializáltak?
Valóban társadalmi érdek lenne az alacsonyan szocializáltak szaporodása, a normálisok kárára? Egy túlszaporodott bolygón ugyanis csak egymás kárára tudunk szaporodni! Ha az alacsonyan szocializáltak szaporodnak, akkor így a normálisok kihalnak. Ha a munkásoktól vonják el a javakat, akkor az egyre több alacsonyan szocializált részére, akkor pedig nem lesznek magasabbak a bérek. Nagyon rövid távon talán igen, de mivel egyre nagyobbak lesznek a költségvetési elvonások az alacsonyan szocializáltak részére, csak a kisebb vállalkozások mennének tönkre. Valójában tehát a feltétel nélküli jövedelmet egy rövid távú stratégia arra, hogy 
1.a balliberálisok megszerezzék a kormányzást, 
2.az alacsonyan szocializáltakat tovább tenyésszék, a normálisokat kiirtsák, 
3.a kisebb vállalkozásokat tönkretegyék, a gazdagodás koncentrációja meglóduljon. 
4. Amikor a rendszer összeomlik, az alacsonyan szocializált tömegektől pedig egy vírussal meg lehet szabadulni. 
Minden rendszer tragédiába mutat amelyik nem etikus. A feltétel nélküli jövedelem nem etikus, hiszen a munkát nem akarja elosztani, éppen a munka és javak igazságos elosztását (így együtt), és a gazdasági elit diktatúrájának a felszámolását hackeli meg! 
--------------------------
A feltétel nélküli alapjövedelem parazitáskodást jelent! Ahhoz, hogy átlássunk egy rendszert, hogy a lényegét meglássuk, le kell egyszerűsítenünk, mint a matekba! Képzeljünk el egy elzárt 100 fős társadalmat, egy Dél-Amerikai őserdei indián közösséget vagy egy oda lezuhant repülőgép 100 fős túlélő tagjait!Húzzuk rá erre a kis közösségre azt a rendszert, amit éppen be akarnak adni nekünk, amivel éppen át akarnak ejteni! Itt mivel kicsi a létszám és a kapcsolatok közvetlenek, rögtön ki fog ugrani, ha valaki uralkodni vagy parazitáskodni akar rajtad, vagy egyszerűen csak logikátlan, igazságtalan vagy káros következményekkel jár az elmélete! Tehát lezuhan a repülőnk a dzsungelbe. 100-an vagyunk túlélők. van 25 gyerek, 30 idős és beteg, róluk gondoskodni kell, a többiek pedig elosztják a munkát. Az egyik vízért megy, a másik felmegy a dombra körülnézni, a harmadik átnézi a csomagokat, a negyedik megpróbálja megjavítani a rádiót, stb., de van 15 ember, akik azt állítják, hogy ők nem akarnak semmit csinálni, de nekik jár a forrástól hozott víz, a csomagokban talált konzerv, mert nekik jár a feltétel nélküli jövedelem! Nem röhögnénk őket körbe? Mind a kettőt el kell osztani igazságosan, a munkát is, nem csak a javakat, és először a munkát mert abból lesznek a javak!

 Klímavédelem:

Elterelik a színesek túlszaporodásáról a témát, pedig a környezetvédelem ezen a ponton siklik ki, innen kellene folytatni! Helyette, mindannyian egyek vagyunk, a klímamenekülteken segíteni kell, ne legyenek határok, közben pedig kiirtják a fehérembert, és a kultúráját, és globális diktatúrát építenek ki!
 

Egyéb:
Antifák.
https://kuruc.info/r/4/168412/